El Sie7e írta: ↑2024.07.23. 17:00:56
Perez tudja a dolgát és Carlo meg majd megoldja.
Irigylem a Real szurkolók optimizmusát, de nekem túl orrnehéznek tűnik ez a csapat. Védő nincs sok. És a Vini, Mbappe támadósor kétlem hogy sokat járna majd hátra kisegíteni.
A kp-ról nem fog nyomtalanul eltűnni a zseni, ugyanitt Modric se lett fiatalabb. Nekem a 2 francia + Valverde sor önmagában kevés, Güler-ben lehet fantázia, ha Ancelotti hátrébb játszatja.
Előre meg a nyakam rá, hogy hiányozni fog Joselu, bár őt talán a zsákbamacska Endrick pótolhatja arra a kevés időre, amikor Carlo "rendes" centerrel akar játszani. Vinicius még mindig elég labilis, Bellingham meg amugyis roncs (nem műtik a vállát végül?), idénre kb. több rossz meccse jutott, mint jó. Embertelen módon berobbant ősszel, hozott egy nagyon kemény szériát, de azóta szerintem nem szolgált rá az ekkora hype-ra. Nyilván nagyon szép ahogy a kisgyereknek odaadja a dzsekijét, meg mutatja Vini-nek hogy gondolkozzon, de meg se közelíti az őszi formáját.
Mbappe meg nekem egyelőre kérdőjel, alapból se tűnik egy egyszerű figurának, erre még ott lesz mellette a már emlegetett Vini. Nehéz lehet őket összeszoktatni, és Carlo-nak megvan hozzá a tekintélye, de szerintem ott is lesznek súrlódások.
Kérdés mit akar Ancelotti, duplaszűrőhöz nem látom a 2 kezdőt vkp-t, klasszikus 4-3-3-hoz meg Bellingham-nek nem látom a helyét. Talán az ideihez hasonló center nélküli felállás lesz, Bellingham a 2 támadó között/mögött, előtte meg Mbappe + Vini, de emögé nem látom elégnek a kp-t.
Na mindegy, kiváncsi leszek, talán az eddiginél több Real meccsbe is belenézek majd.
Chino írta: ↑2024.07.23. 15:51:58
Perez bepanaszolta Tebast a CSD-nél (Felső Sporttanács), ami alapján a Sportigazgatási Bíróság eljárást indított ellene. Ha bebizonyosodnak a vádak akkor megrovás, 2-10 hónapos kizárás vagy a hivatalból való végleges elbocsátás lehet.
Ennek viszont örülhezünk, az meg külön poén, ha a Real teszi el láb alól Tebas-t. Úgy látszik ez egy viszonzatlan szerelem volt.