hát rohadtul szimpatizál minket, főleg mióta Perez nyomatja a szuperligát

Mivel nem dekára mérik a focit (és az ítéleteket sem, hát rendkívül sok véleményes ítéletről sokszor különböző véleményt mondanak a sportlapok által megszólított volt játékvezetők...), parttalan vita ez a mikor kit "nyomnak". A madriddal nem szimpatizálók (finoman fogalmazva) azt fogják kiemelni, hogy a Bayernnek belefújtak a góljába, és ahogy lennebb írták, ez nem lehet véletlen... De azt már nem említik, hogy eleve nem kellett volna, már nem is tudom mennyit, de bődületesen sokat hosszabbítani (eleve nem is kellett volna menjen már a mérkőzés, amikor az ominózus eset zajlott, azzal pedig nem a Madridot tolta a bíró, hogy többet hosszabbított, mint amit korábban jelzett és jogosan kellett volna. Ha a Madridot nyomja, lefújja amikor kell), vagy hogy a sípszó miatt megálltak a madridiak.. Igen, [auto_cenzúra] volt belefújni, míg véget nem ér a helyzet, de ez még nem egyenlő egy meg nem adott szabályos góllal vagy a nyílt csalással. De ez fordítva is igaz, a Real drukkerek is kínjukban fröcsögtek, hogy mindig Messihez pattan a labda... A mai hazug világban legalább ne önmagunkat csapjuk be...
De a magam részéről én az asztalt csapkodva röhögök azon, hogy egyre jobban utálják/unják a Madridot, még az elvileg pártatlan szurkolók is. Hát én is folyamatosan zsigerből a legjobbak ellen szurkoltam, más sportágakban is (Schumacher, Djokovic, Armstrong...)