Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Oli nem volt kezdő! Csereként lépett pályára a 62. percben! Így azért nem vészes a dolog,bár nem tündökölt....dickricsi írta:Sziasztok,
Sajnos én nem láttam a meccset, de őszintén fájlalom (megnézve az összeállítást) hogy Olí-t játszotta Frankie, míg van egy Thuram-unk, aki a padon üldögélt. Azt gondolom ez egy kicsit luxus, pláne annak fényében, hogy Olí szinte minden meccsen "alkot", aztán ha szerencsénk van (mint ahogy bizonyára a szentendre ellen is) akkor nem rúgnak gólt róla, bár ő megteszi a tőle telhetőt ennek érdekében![]()
Egyszerűen nem értem, hogy most mit keres még a kezdő közelében, amikor vannak már klasszis védőink?
Mindegy: a lényeg a szép játék, a 3 gól és az újabb győzelem. Viszont a Cselszki ellen és Brémában az épkézláb védőinket kéne játszatni és nem őt!
Forca Barca!
Oleguer egy vérbeli katalán egy szívember és tavaly valljuk be nem nyomta rosszul !!! Amúgy azért szállt be ő és nem Thuram mert Frank el se vitte a franciát a meccsre mert pihentette!!! Szóval nem padozott Lilian!!!dickricsi írta:Sziasztok,
Sajnos én nem láttam a meccset, de őszintén fájlalom (megnézve az összeállítást) hogy Olí-t játszotta Frankie, míg van egy Thuram-unk, aki a padon üldögélt. Azt gondolom ez egy kicsit luxus, pláne annak fényében, hogy Olí szinte minden meccsen "alkot", aztán ha szerencsénk van (mint ahogy bizonyára a szentendre ellen is) akkor nem rúgnak gólt róla, bár ő megteszi a tőle telhetőt ennek érdekében![]()
Egyszerűen nem értem, hogy most mit keres még a kezdő közelében, amikor vannak már klasszis védőink?
Mindegy: a lényeg a szép játék, a 3 gól és az újabb győzelem. Viszont a Cselszki ellen és Brémában az épkézláb védőinket kéne játszatni és nem őt!
Forca Barca!
Érdekes, amit írsz. Én is úgy gondolom, és szerintem itt most sokan egyet értenek velem (talán csak a Madridisták 70%-a nem, azaz a tizenévesekOrdog írta:Én a Sevillát és a Valenciát nem tartom esélyesnek arra, hogy hosszútávon felvegyék velünk a versenyt... nincs olyan hosszú padjuk mint nekünk vagy a margitnak. A csapat még közel sincs csúcsformában, mégis sikerült 3-0-ra hozni a meccset...
Megint hülye vagy..barcafan írta:nem láttam, bünti volt
Ez a mai meccsre is áll! Nagyon elfér a védelemben!cruyff írta:Hát igen. Thuram szerintem is kell hátra. Legalább 3-szor annyira stabilak vagyunk hátul mikor az "öreg" játszik. Olyan stabilitást ad a csapatnak hátul, amit Koemann óta nem éreztem. Persze egy Racingot Thuram nélkül is illik megvernie egy Barcelonának!
Pont azért mert Rijkaard rotálni fog.cruyff írta:Decot kihagytad. Pedig most kifejezetten jó formában van.
Decot nem meri kihagyni a mester!Chris írta:itt a racing elleni 18-as keret:
Kapusok: Valdés Jorquera
Védők: Puyol, Sylvinho, Márquez, Gio, Oleguer és Zambrotta
Középpályások: Edmílson, Deco, Iniesta és Xavi,
Csatárok: Ronaldinho, Messi, Giuly, Gudjohnsen, Ezquerro és Eto'o
Akik pihennek: Belletti, Thuram, Motta, Saviola
Ez most az a kettő volt, mikor nem vezette bele - nagy számok törvénye alapján, a sok lehetőségből előbb-utőbb betalál az ember...redmiller írta:A mai gólnál rád cáfolt...Silvanus írta:... míg Giuly mit tesz??? 10-ből kb. 8-szor belevezeti a labdát a védőbe.