Csak azt kéne megérteni, hogy a tavaly nyári eladások és kölcsönök kb 10% sportszakmai és 90% gazdasági döntések voltak...Troym írta: ↑2024.06.01. 20:28:56Az a jó, hogy visszakeresheted. Én pl egy éve is hibának tartottam mind Nico elengedését, mind Romeu érkezését.
Troym írta: ↑2023.07.18. 21:16:27Persze, az érthető is, de konkrétan az zavar, hogy pl Torre ígéretesnek tűnt, erre még az edzőtábor előtt sózzuk el, Nico szerintem Xavi érkezéséig jobb volt, mint Gavi, na ő se jut el edzőtáborig sem. Helyettük a csapatnál maradnak olyan arcok, akik 20-30-50-100 vagy még több meccsen mutatták be mennyire alkalmatlanok ide (EG, SR, Alonso, Dest, Lenglet) meg hozunk olyanokat, akik az egészségügyi teszten is kérdés hogy mentek át (Inigo) vagy nagy eséllyel sok értelme nincs idehozni (Romeu) mert nagy téttel bíró meccs elmegy rajta.
Ha lett volna pénz, Nico is kapott volna olyan ajánlatot, hogy (a) vagy maradjon (b) ha nagyon játszani akar, elmenjen "csak" kölcsönbe...
Tavaly MINDENKIT eladtunk,aki élt és mozgott és minimálisan mozdítható volt...
Idén is ez lesz, Flick tervek ide vagy oda, senki "értékes" nem fog akarni menni... Aztán vagy Araujo lesz a vezéráldozat (mert az ő fejében legalább megfogant a távozás gondolata), vagy megint hozunk fel fiatalokat és lesz, ami lesz... Vagy az, hogy Raphinha PL-ből kap egy nagy ajánlatot - hááát, ki tudja...
Amikor egy Roque-t azért akarnak elküldeni (érdekes, Xavi már nem dönt ebben), mert nem tűnik rendezettnek a Liga regisztrációja, Guido, SR szerződések lógnak a levegőben, mit várunk???
Tavaly is ment a nagy duma, hogy majd az eladások...

Laporta nagyon nagyokat vetít pénzügyek téren, miközben a Studio üzletet sem tudták egy éve rendezni...
Nem vagyok túl optimista... Liga sztem a tavalyihoz hasonló "Barca üzleti tervekre/álmokra" nem fogja az 1:1-et megadni, miközben a "rendíthetetlen" Laporta féle új fizetési struktúra is omlik össze Lewy idei bére láttán...
Semmi következetesség... Az emberi oldalról már nem is beszélve...