Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Naaa. Iniesta, Xavi, Busquets, Silva+ Alonso, Fabregas, Cazorlabence0330 írta: ↑2024.06.14. 22:07:04Szerintem tökmindegy, mit csinálnak a skótok, ez a világ legerősebb, de amióta én focit nézek, kb az elmúlt 20 év messze legerősebb középpályája nevekre, bármilyen szinten nézve. És ez ki is jön elég durván, össze is álltak talán. Teljesen elnyomják a skótokat, nem nagyon vonnék le ebből semmit, ezzel a focival bárkit agyoncsaphatnának.
Szerintem tökmindegy, mit csinálnak a skótok, ez a világ legerősebb, de amióta én focit nézek, kb az elmúlt 20 év messze legerősebb középpályája nevekre, bármilyen szinten nézve. És ez ki is jön elég durván, össze is álltak talán. Teljesen elnyomják a skótokat, nem nagyon vonnék le ebből semmit, ezzel a focival bárkit agyoncsaphatnának.
Azt sajnálom, hogy nem a 2. meccsen játszunk velük, talán még bennük lenne ez a verés. A 3. meccsre még összeszedhetik magukat.Bob_Marley írta: ↑2024.06.14. 21:25:04
Szerk:talán annyiból jó nekünk ez hogy a skótok ezzel nagyon lábon lövik magukat a csoportban. Rögtön így indulni 25 perc 0-2. Skót golarany nem lesz acélos.

Én is ezt szeretném. A végeredménynek nincs jelentősége, ha a csapat nem hagy mély nyomot a semleges szurkolókban, a görögök a legjobb példa rá.
Szerintem ha a két keretet nézzük a spanyol nevekre is erősebb. Plusz csapatszinten sokkal többet látok bennük. Engem a holland és olasz, német nagyon meglepne, ha odaerne. Legyen egy jó torna, ne 1-0-k meg 0-0-ás meccsek és én már elégedett lennék.csababarca írta: ↑2024.06.13. 21:59:11A németekre azt mondod középkategóriások, de a spanyolokat döntőbe várod? Ez a spanyol válogatott egy színtelen-szagtalan klasszik középszerű csapat.
Amúgy drukkolok a spanyoloknak a mieink miatt, de nem érzem bennük egyszerűen a klasszist.
Portugálok nálam olyan, akiknek akár összejöhet, mindig ott vannak, elég komoly névsoruk van.
Meglátjuk mi lesz, de szerintem bár közhely, itt tudok sorolni jópár csapatot, aki megnyerheti, talán a francia van kicsit feljebb, de ha a spanyol, német, angol, portugál, horvát, majd kicsit alattuk a holland, olasz kettős...egyik sem lepne meg megmondom őszintén.
A németekre azt mondod középkategóriások, de a spanyolokat döntőbe várod? Ez a spanyol válogatott egy színtelen-szagtalan klasszik középszerű csapat.
Kroos ugyanaz a kategória, mint Xavi, Pirlo, Iniesta, Schweinsteiger stb. Külön eletmudij aranylasztit kellene letrehozni. Vinicius Copa győzelmére nagyobb esélyt látok, mint erre a kozepkategorias német válogatott EB győzelmére.LG írta: ↑2024.06.13. 08:37:06A németeknek a torna is elmehet Neuer-en, a BL-ben 2 meccsen 2 potyát hozott össze a Real ellen, ezen a szinten pedig ez nem fér bele.
Pedig az esélyesek közül a németeknek szurkolok, akkor még összejöhet egy Kroos Aranylabda - neki szerintem nagyon kijárna. Ha meg besülnek, akkor garantáltan Vini.
Elsősorban persze a magyarok miatt várom a tornát. Nehéz a csoport, de az ezredfurduló óta nem volt ilyen jó csapatunk. Bennük van egy jó futás lehetősége.
A németeknek a torna is elmehet Neuer-en, a BL-ben 2 meccsen 2 potyát hozott össze a Real ellen, ezen a szinten pedig ez nem fér bele.
Így van, az olimpia nem FIFA-rendezvény, a labdarúgótorna sem, így nem vagyunk kötelesek oda bárkit elengedni.
Biztos lehetsz benne. Ha mi 16 évesen rádobhatunk 50 meccset, gondolhatod, hogy nem érzik magukat felelősnek azért, hogy kap még 3-4-5-öt. Összesen 56 meccsnél jár idén eddig, ha az olimpiára is elmenne és jól szerepelnének a csapatok, majdnem elérné Pedri szezonját, párszáz perccel kevesebbel, két évvel fiatalabban.