Troym írta: ↑2024.05.23. 21:17:51
Az megvan, hogy Ancelotti tavaly nyert spanyol kupát, uefa szuperkupát és klub vb-t? Előtte szezonban meg bajnokság + bl + szuperkupa?
Mi az, hogy 0 volt? 6 cím két szezonban és most a harmadik szezonjában mellécsapott még kettőt és esélye van egy harmadikra.
Na meg plusz egy bl elődöntő abban az évben, ahol "nulla" volt. És azt sem felejtsük el, hogy ez egy rendhagyó év volt decemberi vb-vel, ami ki tudja hogyan keverte meg a lapokat, anélkül nem vagyok benne teljesen biztos, hogy bajnokok lettünk volna. Ne értsetek félre, nem mondom egyértelműen, h nem, csak azt, higy az egy iszonyatos véletlenfaktor volt.
De amúgy emlékeim szerint fel sem merült tavaly Ancelotti menesztése, inkább Perezt dícsérték, h ebben is fejlődött. Aztán be is jött a szemét mázlistáknak a maradás/marasztalás.
Egyébként most , hogy Pep elkezdte pedzegetni, hogy utolsó szezonja jön a Cityben, szerintetek van rá esély, hogy visszatérjen a Barcához? Őszintén, reális esélye? Mert ha igen, akkor tök mindegy ki lesz jövőre az edző, ha Guardiolára esély lesz, bárki kivágja majd. De persze azt sem tudjuk, hogy pihenne-e egy évet. Meg azt is mondta egyszer egyszer, hogy ő már csak a B csapatban akar tehetségeket felépíteni. Nem tudom mi volt őszinte ezekből és mi nem. Meg azt sem, hogy tényleg a nyakába venné-e ilyen nehéz helyzetben a klubot. Nagyon akarom hinni. Mindenesetre ő is megmérettetik majd, hogy mennyire volt őszinte a sok szerelmes levél az utóbbi 12 évben a klub felé. Ha innen is kivakarná a klubot, akkor már nem lehetne mondani, hogy csak az aranygenerációnak köszönheti az eredményeit.
Xavinak meg mennie kell mindenképpen, ez a bohózat után már semmi hitele nincsen, a vezetés kihátrált mögüle, a sajtó még jobban rászáll majd, és én azt is nehezen tudom elképzelni, hogy az öltöző annyira mellette van, a szezon menetrendje, felépítése nem ezt sugallja. Annyira mérgezett helyzet ez már, hogy innen nincs kiút. Szóval szerintem Xavi szélnek, a penzéről mondjon le, jöjjön Flick egy évre (de akár Marquez is), aztán jöhet Pep minimál pénzért megmenteni a klubot. Hadd kapjunk már vissza valamit a legendáinktól, bizonyítsák be, hogy tényleg ez a klub az életük, mint nekünk.