Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Nálam Nkunku még egy szinttel Osimhen felett lenne, persze a CFC-től őt nem lehet megszerezni alighanem, és egy ideig bizonyítania kell, hogy egyszeri eset volt csak a sérülése. A nigériait viszont alighanem jó áron meg lehetne szerezni, mert 26-ban lejár a szerződése, ráadásul akkorát szívott a magas igényei miatt, hogy tuti szívesen lejjebb adna belőle, hogy komoly klubba kerülhessen. Szóval gyakorlati értelemben abszolút egyetértek, ő elit szint, könnyen megszerezhető. Nagy fogás lenne, reális kereteken belül maradva talán a legnagyobb. David sem rossz, ingyen meg kiváló, de szerintem ő egy polccal lejjebb van.Barcaforever írta: ↑2024.10.27. 13:22:27Nekem egy ember ugrik be, aki tudná hozni Lewa számait, az pedig Osimneh. Fiatal, sikerre éhes, egy 2 lábon járó gólveszély. Haalandot szándékosan nem említem, az arabok csak azt engedik el a Cityből, akikre nincs már szükségük.
Hát én DJ-ot nem féltem most. Ha dominálni tudjuk a meccseket (de legalábbis nem beszorulva védekezünk), és vertikális focit tudunk játszani, simán kihozza belőle Flick a klasszist, nála gyengébb képességű játékosokból is kihozta. Hatalmasat ment a második félidőben, elegáns volt, és amúgy sokkal gyorsabb döntéseket hozott, mint korábban, több egyérintőből meglőtt passza/indítása volt, amit kb sosem láttunk tőle. Lehet, hogy az ő játékát is erősen lehúzta a gyenge fizikális és mentális felkészítés, amibe csöppent. Ha a tegnapi alapján lehet ítélni, akkor simán lehet belőle húzóember, még akkor is, ha dunsztom nincs, kinek a helyére kerül be a kezdőbe, hihetetlen, hogy Flick alatt csupa beast van a középpályán, és jódógunkban nem tudjuk eldönteni, ki kezdjen ott.FcBarcelona1 írta: ↑2024.10.27. 11:50:37Ferrannal, Fatival, De Jong-al nem tudom mi lesz.
Majd kellene egy középső támadó, de fogalmam sincs ki fog ilyen minőséget lehozni, mint Lewy, és megfizethető is.
Davies szerintem nagyon túlértékelt játékos. Az elején felrakta magasra a lécet triplázos szezonban, de azóta nem hogy nem tudott tovább fejldőni, egyre gyengébb. Koundé pedig szépen csendben az egyik legjobb lett a posztján, biztos, hogy nem raknám őt el onnan sehova.
Ebből a négyből, kettő már komoly erősítés lenne, és még jöhet vissza kölcsönből is egy két játékos, végre lenne minőség a padon. Remélem már most télen is sikerül, hozni legalább egy -két embert, akik be is válnak, mert akkor szép szezonunk lehet.
Én azért Baldet kezdőben hagynám, szerintem Davies nem lenne túl nagy extra hozzá képest.
Arra gondolsz, amelyik a Monacóból a Milanba szerződött? A Milan első 2-3 meccsén nélküle az volt a csoda, hogy nem kapott a csapat heteket (de szó szerint), első 1-2 meccsén nagyon gyenge volt, ez szerintem belefér egy váltásnál, gondolom ez húzza le a whoscored-ot, meg megmondom őszintén, ezen a poszton teljesen irrelevánsnak tartom, egy whoscored simán kihoz egy csetlő-botló csatárt toronymagas elsőnek, ha valahogy lőtt egy gólt, szemben egy vadállat vkp-sal aki tökéletesen tette 90 percig a dolgát. Nagyon durván súlyozott az oldal a támadók felé. A Sofát kicsit jobbnak látom talán ezen a téren, még ha nem is sokkal. De az első pár meccsén nagyon gyenge volt. Azóta a csapat legjobbja Pulisic és talán Reijnders/Gabbia mellett. Mint egy bulldog, úgy megy végig, erős, nem nyomják el, és jó érzékkel lép be a védők közé. Hatalmas fogás lett volna ide 20 millióért. Teljesen más szint mint Casado nyilván, őt fel merném tenni a BM ellen is simán. Lehet passzjátékban egy picit elmarad, de abban sem rossz.FcBarcelona1 írta: ↑2024.10.18. 10:29:06Áthozom.
A Whoscored alapján Fofana nagyon gyengén teljesít. Szerinted?
Áthozom.bence0330 írta: ↑2024.10.18. 09:32:22És igen, jó igazolás lett volna Guirassy, csak alig játszott volna. Olmót továbbra is rettenetes igazolásnak tartom (és kiváló játékosnak), lehet vitatkozni, melyikre lett volna kevesebb szükségünk a sok lyuk mellett, mindamellett, hogy mindkettő önmagában remek igazolás lett volna/volt.
Jövőre viszont már jó eséllyel kell egy új Guirassy, hacsak Roque nem hoz egy 15 gólos szezont alsó hangon. Róla még nem derült ki mit tud, a sérülés azért belerondított a dologba.
Ugye nem kell minden meccsen ugyanúgy fel állni.
Az sem lenne még ördögtől való, ha ez csak nyáron következne be egy teljes szezon után. Persze még télig is történhet ez az, nem tudhatja senki előre még a közeljövő részletes forgatókönyvét sem.
Ez soha nem is volt kérdés. Ő akart menni.FcBarcelona1 írta: ↑2024.10.08. 11:51:15Nyáron is írtam, szerintem nem FFP okai voltak Gündogan távozásának.
Erre még nem is gondoltam. Alkalmazkodik, ez tény. Elfogadta az állományt és a lehetőségeit. Ebből kihoz mindent, amit ki lehet, télen pedig így tényleg nyugodtan mondhatja, hogy mire van szüksége. Az például feltűnő kontraszt lehet, hogy a bajnokságban mennyire mindegy, hogy milyen mélységi középpályásokkal állunk ki, a BL-ben pedig mennyire nem. A bajnokságban nem kerül nyomás alá ez a csapatrész, a BL-ben igen. Ennek a kontrasztnak a kidomborítása hitelt adhat télen a szavainak.Peter írta: ↑2024.10.08. 12:15:40Alkalmazkodik, megtesz minden tőle telhetőt, hogy ebből megmutassa azt, amit szerinte ki lehet így hozni. Ezzel megteremt ebben a szezonban egy olyan alapot, amire majd hitelesen azt mondhatja Laportának, hogy "ha ennél többet szeretnétek, akkor ahhoz bizony nekem erre és erre lenne szükségem....."
Csak annyit gondolok, hogy jelenleg végtelen türelemmel és alázattal mindent úgy elfogad, ahogy van, tehát a gazdasági helyzetet, állományt, lehetőségeinket.
Valószínűleg én nem voltam figyelmes Daviddal kapcsolatos hírekkel, Tah viszont augusztus után újra komolyan feltűnt a radaron. Pini Zahavin keresztül újra felvette a kapcsolatot a klub vele, már januárban is lehetnek próbálkozások, de a nyárra van elsősorban betervezve, Deco nagyon szeretné őt. A PL-ből is voltak megkeresések, de a befutó vagy a Bayern vagy a Barca lehet. (Sport, Sky Germany)davi10 írta: ↑2024.10.07. 21:53:58Ez igaz, de gondolom FFP-ben kedvezőbb, szerintem az aláírási pénz meg az átigazolási díj nem ugyanúgy számít.Chino írta: ↑2024.10.07. 16:36:54A szabadon igazolható játékosokkal az a "baj", hogy csak papíron nem kerülnek pénzbe, komoly aláírási pénzt kell érte fizetni, viszont a bérük általában jobban megnő mint "sima" igazolás esetében. Kessié, Chris, IM, Gündogan stb. sem véletlenül kereste többszörösét itt.
TAA-t nem tudnám itt elképzelni, plusz Kounde az egyik legstabilabb pont jelenleg a csapatban.
Son-ban a maga 32 évével lehet még pár jó szezon, de az utóbbi pár évben eléggé sérülékeny lett.
Salah-t soha nem bírtam, szerintem nem érné meg idehozni.
Sane-t én bírtam a City-ben de akárhányszor belenéztem mostanában Bayern meccsbe mindig az egyik leggyengébb volt.
Kimmich-et meg nagyon üldözzük, de szerintem se vkp-ként, se jhv-ként nem tudna a gálakezdő tagja lenni, plusz az interjúk, doksifilmek alapján annyira a személyisége se passzolna ide.
Tah elég stabil védő és "ingyen" nagy kár lenne kihagyni. Azt viszont nem tudom hogy férne be, talán egy Cubarsi kölcsönt vagy egy Araujo eladást tudok elképzelni.
Davies-re rámennék, Balde mellé kéne valaki, Gerard Martin nagyon kevés.
David-ről volt szó, én is támogatom, kelleni fog egy csatár, és remélhetőleg Ferran-tól is meg tudunk addigra szabadulni.
Ez igaz, de gondolom FFP-ben kedvezőbb, szerintem az aláírási pénz meg az átigazolási díj nem ugyanúgy számít.Chino írta: ↑2024.10.07. 16:36:54A szabadon igazolható játékosokkal az a "baj", hogy csak papíron nem kerülnek pénzbe, komoly aláírási pénzt kell érte fizetni, viszont a bérük általában jobban megnő mint "sima" igazolás esetében. Kessié, Chris, IM, Gündogan stb. sem véletlenül kereste többszörösét itt.