Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
bence0330
Az Év Fórumozója 2022

2024.10.27. 13:26:21

Barcaforever írta:
2024.10.27. 13:22:27
Nekem egy ember ugrik be, aki tudná hozni Lewa számait, az pedig Osimneh. Fiatal, sikerre éhes, egy 2 lábon járó gólveszély. Haalandot szándékosan nem említem, az arabok csak azt engedik el a Cityből, akikre nincs már szükségük.
Nálam Nkunku még egy szinttel Osimhen felett lenne, persze a CFC-től őt nem lehet megszerezni alighanem, és egy ideig bizonyítania kell, hogy egyszeri eset volt csak a sérülése. A nigériait viszont alighanem jó áron meg lehetne szerezni, mert 26-ban lejár a szerződése, ráadásul akkorát szívott a magas igényei miatt, hogy tuti szívesen lejjebb adna belőle, hogy komoly klubba kerülhessen. Szóval gyakorlati értelemben abszolút egyetértek, ő elit szint, könnyen megszerezhető. Nagy fogás lenne, reális kereteken belül maradva talán a legnagyobb. David sem rossz, ingyen meg kiváló, de szerintem ő egy polccal lejjebb van.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Barcaforever
Director del Fútbol

2024.10.27. 13:22:27

Nekem egy ember ugrik be, aki tudná hozni Lewa számait, az pedig Osimneh. Fiatal, sikerre éhes, egy 2 lábon járó gólveszély. Haalandot szándékosan nem említem, az arabok csak azt engedik el a Cityből, akikre nincs már szükségük.
Kép
bence0330
Az Év Fórumozója 2022

2024.10.27. 12:38:45

FcBarcelona1 írta:
2024.10.27. 11:50:37
Ferrannal, Fatival, De Jong-al nem tudom mi lesz.
Majd kellene egy középső támadó, de fogalmam sincs ki fog ilyen minőséget lehozni, mint Lewy, és megfizethető is.
Hát én DJ-ot nem féltem most. Ha dominálni tudjuk a meccseket (de legalábbis nem beszorulva védekezünk), és vertikális focit tudunk játszani, simán kihozza belőle Flick a klasszist, nála gyengébb képességű játékosokból is kihozta. Hatalmasat ment a második félidőben, elegáns volt, és amúgy sokkal gyorsabb döntéseket hozott, mint korábban, több egyérintőből meglőtt passza/indítása volt, amit kb sosem láttunk tőle. Lehet, hogy az ő játékát is erősen lehúzta a gyenge fizikális és mentális felkészítés, amibe csöppent. Ha a tegnapi alapján lehet ítélni, akkor simán lehet belőle húzóember, még akkor is, ha dunsztom nincs, kinek a helyére kerül be a kezdőbe, hihetetlen, hogy Flick alatt csupa beast van a középpályán, és jódógunkban nem tudjuk eldönteni, ki kezdjen ott.

Fatinak lesz még esélye, nem lehetetlen, hogy robbant, mert érezni lehet, hogy ott van benne... a Brightonban is 1-2 hónap után találta meg önmagát és lőtt gólokat. Csak sajna utána lesérült. De ha nem robbant, szerintem Torre és ő távoznak. Torres jó lenne, ha menne, de szerintem ő hajthatatlan, ő itt akarja leépíteni magát mindenáron.
Flick egyik nagy hibája volt az első 1-2 hónapban a játszatása, a kiesése óriási boost volt a csapatnak, azóta a támadóalakzatunk még jobb, mert 4-en vannak és nem 3-an.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
FcBarcelona1
Capitá del Barça

2024.10.27. 11:50:37

Nem biztos, hogy szükségünk van ilyen 15-20 milliós bérigényű játékosokra, mint Davies vagy Trent Arnold. És "primadonnákra" sem.
Építsen a Real Galaktikusokat, nekem tetszett a Ronaldinho-Eto'o féle Barca.
Igazoljunk melós, tehetséges játékosokat, akik illenek a csapatba, taktikába. (spanyol?)
Pl. szélső, kp-s?, jobb-bal hv
Nico Williams, Fábián Ruiz, Mingueza.
Mind a 3 több poszton bevethető.
Ferrannal, Fatival, De Jong-al nem tudom mi lesz.
Majd kellene egy középső támadó, de fogalmam sincs ki fog ilyen minőséget lehozni, mint Lewy, és megfizethető is.
LG
Az Év fórumozója 2016

2024.10.27. 10:40:37

Araujofan írta:
2024.10.18. 21:30:26
Troym írta:
2024.10.18. 11:08:14
David, TAA, Tah és Davies :D mind ingyen lenne :D, akkor jövőre Balde és utolsó évére Lewa is lehet csere, Kounde és Tah mehet középre és akkor a vkp posztra kerülhet valami másodvonalas, vagy idősebb játékos.
Én azért Baldet kezdőben hagynám, szerintem Davies nem lenne túl nagy extra hozzá képest.
Davies szerintem nagyon túlértékelt játékos. Az elején felrakta magasra a lécet triplázos szezonban, de azóta nem hogy nem tudott tovább fejldőni, egyre gyengébb. Koundé pedig szépen csendben az egyik legjobb lett a posztján, biztos, hogy nem raknám őt el onnan sehova.

Szerintem a kedzőnk elég jó, a padot kellene még erősíteni. Arra talán jók lehetnének a fenti játékosok, Davies pl. pont Flick alatt játszott élete formájában.
Kovbal88
Entrenador del Barça

2024.10.27. 10:17:17

Troym írta:
David, TAA, Tah és Davies :D mind ingyen lenne :D, akkor jövőre Balde és utolsó évére Lewa is lehet csere, Kounde és Tah mehet középre és akkor a vkp posztra kerülhet valami másodvonalas, vagy idősebb játékos.
Ebből a négyből, kettő már komoly erősítés lenne, és még jöhet vissza kölcsönből is egy két játékos, végre lenne minőség a padon. Remélem már most télen is sikerül, hozni legalább egy -két embert, akik be is válnak, mert akkor szép szezonunk lehet.
FcBarcelona1
Capitá del Barça

2024.10.19. 17:25:08

Laporta most nyilatkozta, hogy Olmo 47 millióba került.
Úgy néz ki a Mundo Deportivonak volt igaza, aki 47 fix+3 szereplés + 10 címekhez kötöttet írt a nyáron.
https://www.mundodeportivo.com/us/en/so ... e-nrt.html
Persze ez sem kevés.
Araujofan
Barça C

2024.10.18. 21:30:26

Troym írta:
Én azért Baldet kezdőben hagynám, szerintem Davies nem lenne túl nagy extra hozzá képest.
bence0330
Az Év Fórumozója 2022

2024.10.18. 17:43:13

FcBarcelona1 írta:
2024.10.18. 10:29:06
Áthozom.
A Whoscored alapján Fofana nagyon gyengén teljesít. Szerinted?
Arra gondolsz, amelyik a Monacóból a Milanba szerződött? A Milan első 2-3 meccsén nélküle az volt a csoda, hogy nem kapott a csapat heteket (de szó szerint), első 1-2 meccsén nagyon gyenge volt, ez szerintem belefér egy váltásnál, gondolom ez húzza le a whoscored-ot, meg megmondom őszintén, ezen a poszton teljesen irrelevánsnak tartom, egy whoscored simán kihoz egy csetlő-botló csatárt toronymagas elsőnek, ha valahogy lőtt egy gólt, szemben egy vadállat vkp-sal aki tökéletesen tette 90 percig a dolgát. Nagyon durván súlyozott az oldal a támadók felé. A Sofát kicsit jobbnak látom talán ezen a téren, még ha nem is sokkal. De az első pár meccsén nagyon gyenge volt. Azóta a csapat legjobbja Pulisic és talán Reijnders/Gabbia mellett. Mint egy bulldog, úgy megy végig, erős, nem nyomják el, és jó érzékkel lép be a védők közé. Hatalmas fogás lett volna ide 20 millióért. Teljesen más szint mint Casado nyilván, őt fel merném tenni a BM ellen is simán. Lehet passzjátékban egy picit elmarad, de abban sem rossz.

Amúgy meg az egész Milan egy kalap kaki, kétlem, hogy Pulisicen kívül bárkinek jó osztályzatai lennének, nem is csapat az jelenleg, csak pár felküldött játékos, durcizások vannak, edzői bekiabálások ellenére nem a kijeölt pontrúgó végzi el a tiziket (kettő maradt így ki legutóbb ezen a módon :D ), így kell elképzelni jelenleg a csapatot. Kb mint Setien végén. De Fofana még ott is elég jó, Flick alatt el sem merem képzelni.

Hogy Amrabattal hogy jártunk volna... ő nem top szint, de az lenne a kérdés, hogy kihez képest? Mert azért Casado aranyos, ügyes, de egy nagyobb csapat ellen teljes halál lesz. Na hozzá képest jó lenne, ha lenne egy Amrabatunk, még ha nem is lenne akkora az előrelépés. Amúgy igen, ő egy másodvonalas valaki. De az elmúlt években rettenetesen sok jó vkp került topcsapatokba, elég lett volna egyre lecsapni. Mivel Olmót 60-ért hoztuk, bizony egy Ugarte kaliber is belefért volna (50-ért kelt el), nem "csak" egy Fofana-Thuram-Merino féle, akik ennél kicsit olcsóbban. De ők meg aztán simán, és mind nagy erősítés lett volna. Figyelni kell, lesznek ilyen lehetőségek következő nyáron is biztos.

Amúgy igen, nyáron elég brutális lesz az ingyen hozható névsor. Az a gond, hogy többen is a Reál mellett tették már le a voksukat, mind nyilván nem tudják elvinni, de ez nem jó hír. Télen kéne lecsapni valamelyikre 10-20 misiért, hátha akkor nem lesz akkora a verseny.
Troym
Director del Fútbol

FcBarcelona1
Capitá del Barça

2024.10.18. 10:29:06

bence0330 írta:
2024.10.18. 09:32:22
És igen, jó igazolás lett volna Guirassy, csak alig játszott volna. Olmót továbbra is rettenetes igazolásnak tartom (és kiváló játékosnak), lehet vitatkozni, melyikre lett volna kevesebb szükségünk a sok lyuk mellett, mindamellett, hogy mindkettő önmagában remek igazolás lett volna/volt.

Jövőre viszont már jó eséllyel kell egy új Guirassy, hacsak Roque nem hoz egy 15 gólos szezont alsó hangon. Róla még nem derült ki mit tud, a sérülés azért belerondított a dologba.
Áthozom.
A Whoscored alapján Fofana nagyon gyengén teljesít. Szerinted?
Szerintem Amrabattal sem jártunk volna jól 1-2 éve.
Arról még szerintem nem volt itt szó, hogy az ilyen közepes szintű játékosok az oké, hogy keretet mélyíteni megfelelnek, de a nyakunkon maradnak 4-5 éves szerződéssel, aztán nem győzzük kölcsönadogatni, mint Lenglet.
Nem tudom melyik nagyobb kockázat ilyen formában. Egy Olmo, vagy helyette Fofana+ legyen Sörloth hasra ütve.
Az rendben, hogy fitetésük annyi, mint Olmo fizetése+az amortizációja, de a fizetésüket ki is kell fizetni.
Ezért kellene ingyen behúzni játékosokat, és az utánpótlásból feltölteni a keretet, és minőségi játékosokra költeni, amit nagyon nehéz jól csinálni. Szerintem ez nálunk elég jól megy az utóbbi években Bartomeuék után, ahogy te is írtad.
Már most tárgyalni kellene a lejáró szerződésű játékosokkal, januártól meg is lehet egyezni.
Írtam, nálam Jonathan David jönne, viszont Roquenak nagyot kellene játszania, amire nem sok esélyt látok.
Sport szerint megkerestük Daviest, az igénye 10+ aláírási és 20 bruttó fizetés.
Nem lennék meglepődve, ha aláír máshová, és ott nem lesz ennyi a fizetése. "Hivatalosan" :)
gránit
Director del Fútbol

2024.10.15. 11:50:02

Mivel van jelenleg két középhátvédünk, és Araújo felépülésével is csak három, jó ötletnek tartom a bővítést. Emellett lehet Koundé tartalékja, és mivel Martin nem meggyőző, Fort így mehet a balosra, Mingueza pedig lehet Koundé váltója. Több poszton bevethető, mélységet adna. De télen a legfontosabb a vkp. A nemrég emlegetett Jonathan David a válogatott szünetben is gólt szerzett, az USA ellen. Nyáron jó lenne elhozni, ingyenes lesz.
bence0330
Az Év Fórumozója 2022

2024.10.15. 09:23:08

Én főleg középhátvédként számítanék rá, ha már a liga leggyorsabb védőjéről beszélünk. Egészen más világ lenne egy Araujo-Mingueza páros feltolt vonal mellett. Persze ha úgy lenne jobbhátvéd, mint Koundé, hogy sokszor kvázi 3. belső védő, mint tavaly Koundé, akkor onnan is vissza tud vágtázni. Nem mellesleg a Christensen féle söprögető szerepet is be tudná tölteni. Legrosszabb esetben 3 posztra lenne csere.

Amúgy meg Fortból elit jobb bekk lesz, őt mindenképp tolni kell.
kisszotyi
Barça B

2024.10.15. 08:48:44

Araujofan írta:
2024.10.15. 07:15:31
Mondjuk Minguezat adnám jobbosra jó lenne, Kounde bemehetne középre Ara mellé az nem lene gyenge védelem. Csak hát akkor nincs hely Cubarsinak :(
Ugye nem kell minden meccsen ugyanúgy fel állni.
Jöhet Mingu én is el tudnám fogadni. Néha Kounde helyett, néha pedig feljebb lehetne tolni Cubarsit én nagyon meg nézném mit tolna vkp poszton. De egy biztos, rotáció szempontjából nem lenne rossz.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2024.10.15. 08:00:03

soadroli írta:
2024.10.14. 15:09:03
Barça are considering signing Mingueza for €10M in January. [TV3]
Megítélésem szerint inkább Fortot kéne erőltetni. Nem emlékszem még rossz meccsére a srácnak.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Araujofan
Barça C

2024.10.15. 07:15:31

Mondjuk Minguezat adnám jobbosra jó lenne, Kounde bemehetne középre Ara mellé az nem lene gyenge védelem. Csak hát akkor nincs hely Cubarsinak :(
soadroli
Llegenda del Barça

2024.10.14. 15:09:03

Barça are considering signing Mingueza for €10M in January. [TV3]
Kép
Peter
Director del Fútbol

2024.10.08. 15:32:38

gránit írta:
2024.10.08. 14:07:16
Ebből kihoz mindent, amit ki lehet, télen pedig így tényleg nyugodtan mondhatja, hogy mire van szüksége.
Az sem lenne még ördögtől való, ha ez csak nyáron következne be egy teljes szezon után. Persze még télig is történhet ez az, nem tudhatja senki előre még a közeljövő részletes forgatókönyvét sem.
FFP-ről nem szólva.

Lehet, hogy nem kellően pontosak az ismereteim, de amennyiben nem szól közbe semmi egyéb komolyabb sérülés, mire mindenki teljesen felépülhet és igazán összeállhat a jelenlegi keret szerinti leginkább versenyképesnek vélt Barca, az a tavaszi menetrendre várható.
Akkor lehet majd igazán élesben látni, hogy mire is lehet képes a "komplett Flick csapat". Mik lesznek a gyengébb pontjai, hol kell valóban erősíteni, bár éppen addigra sajnos benne lehet, hogy nélkülünk halad majd a BL karaván. Többek között ezért sem ártana ott minél tovább versenyben maradni.
Lehet tavasszal a kupa miatt több clasico, atleti, ami ugyan nem BL, de mégis komoly erőpróba.
gránit
Director del Fútbol

2024.10.08. 14:07:16

FcBarcelona1 írta:
2024.10.08. 11:51:15
Nyáron is írtam, szerintem nem FFP okai voltak Gündogan távozásának.
Ez soha nem is volt kérdés. Ő akart menni.

https://www.bbc.com/sport/football/arti ... 0jyej4v7qo

https://www.eurosport.com/football/tran ... tory.shtml

https://www.besoccer.com/new/gundogan-a ... er-1327389
Peter írta:
2024.10.08. 12:15:40
Alkalmazkodik, megtesz minden tőle telhetőt, hogy ebből megmutassa azt, amit szerinte ki lehet így hozni. Ezzel megteremt ebben a szezonban egy olyan alapot, amire majd hitelesen azt mondhatja Laportának, hogy "ha ennél többet szeretnétek, akkor ahhoz bizony nekem erre és erre lenne szükségem....."
Erre még nem is gondoltam. Alkalmazkodik, ez tény. Elfogadta az állományt és a lehetőségeit. Ebből kihoz mindent, amit ki lehet, télen pedig így tényleg nyugodtan mondhatja, hogy mire van szüksége. Az például feltűnő kontraszt lehet, hogy a bajnokságban mennyire mindegy, hogy milyen mélységi középpályásokkal állunk ki, a BL-ben pedig mennyire nem. A bajnokságban nem kerül nyomás alá ez a csapatrész, a BL-ben igen. Ennek a kontrasztnak a kidomborítása hitelt adhat télen a szavainak.

Schoutent jó lenne már télen elhozni.

https://www.mundodeportivo.com/us/en/so ... k-nrt.html
Peter
Director del Fútbol

2024.10.08. 12:15:40

gránit írta:
2024.10.07. 19:57:23
Peter írta:
2024.10.07. 15:49:38
nem vagyok arról meggyőződve, hogy a "kötelező optimizmuson" túl a jelenlegi állományunkkal különösen kiemelten foglalkoztatná őt a BL. Ami a bajnokságban beválik, azt megpróbálja áthangolni a BL-re, aztán addig megyünk így amíg mehetünk
Ha Flick így gondolja
Csak annyit gondolok, hogy jelenleg végtelen türelemmel és alázattal mindent úgy elfogad, ahogy van, tehát a gazdasági helyzetet, állományt, lehetőségeinket.

Alkalmazkodik, megtesz minden tőle telhetőt, hogy ebből megmutassa azt, amit szerinte ki lehet így hozni. Ezzel megteremt ebben a szezonban egy olyan alapot, amire majd hitelesen azt mondhatja Laportának, hogy "ha ennél többet szeretnétek, akkor ahhoz bizony nekem erre és erre lenne szükségem....."

A bajnokságban gyakorol, építkezik, igyekszik megnyerni a közönséget, azaz megfelelőlen alapozik.
Tehát megpróbálja bebizonyítani, hogy alkalmas a komolyabb bizalomra és felelősségteljesen prezentálja a jövőbeni igényeit esetleges igazolások tekintetében.

(furcsa, tudom, de egy másik topicban éppen azt írtam, bizony mi szurkolók is az elmúlt 8 év alatt egy kicsit másképpen "szocializálódtunk" a klub körüli közegben..... :D )
Troym
Director del Fútbol

2024.10.07. 22:31:28

1. David
2. TAA / Dumfries
3. Pasalic / Angel Gomes (Lille)

plusz ha megy Inigo / Araujo, akkor megpróbálni Van Dijkot / Taht.
Chino
Llegenda del Barça

2024.10.07. 22:11:33

davi10 írta:
2024.10.07. 21:53:58
Chino írta:
2024.10.07. 16:36:54
A szabadon igazolható játékosokkal az a "baj", hogy csak papíron nem kerülnek pénzbe, komoly aláírási pénzt kell érte fizetni, viszont a bérük általában jobban megnő mint "sima" igazolás esetében. Kessié, Chris, IM, Gündogan stb. sem véletlenül kereste többszörösét itt.
Ez igaz, de gondolom FFP-ben kedvezőbb, szerintem az aláírási pénz meg az átigazolási díj nem ugyanúgy számít.
TAA-t nem tudnám itt elképzelni, plusz Kounde az egyik legstabilabb pont jelenleg a csapatban.
Son-ban a maga 32 évével lehet még pár jó szezon, de az utóbbi pár évben eléggé sérülékeny lett.
Salah-t soha nem bírtam, szerintem nem érné meg idehozni.
Sane-t én bírtam a City-ben de akárhányszor belenéztem mostanában Bayern meccsbe mindig az egyik leggyengébb volt.
Kimmich-et meg nagyon üldözzük, de szerintem se vkp-ként, se jhv-ként nem tudna a gálakezdő tagja lenni, plusz az interjúk, doksifilmek alapján annyira a személyisége se passzolna ide.
Tah elég stabil védő és "ingyen" nagy kár lenne kihagyni. Azt viszont nem tudom hogy férne be, talán egy Cubarsi kölcsönt vagy egy Araujo eladást tudok elképzelni.
Davies-re rámennék, Balde mellé kéne valaki, Gerard Martin nagyon kevés.
David-ről volt szó, én is támogatom, kelleni fog egy csatár, és remélhetőleg Ferran-tól is meg tudunk addigra szabadulni.
Valószínűleg én nem voltam figyelmes Daviddal kapcsolatos hírekkel, Tah viszont augusztus után újra komolyan feltűnt a radaron. Pini Zahavin keresztül újra felvette a kapcsolatot a klub vele, már januárban is lehetnek próbálkozások, de a nyárra van elsősorban betervezve, Deco nagyon szeretné őt. A PL-ből is voltak megkeresések, de a befutó vagy a Bayern vagy a Barca lehet. (Sport, Sky Germany)
Ha jönne Tah, akkor Koundé maradhatna stabilan a jobboson, Chris pedig inkább vkp-ként, de ha kell bármikor beszállhatnak cb-nek.. Így maradna Araujo, Cubarsí, Tah és IM elsőszámú belső védőknek.
Baldé mellé/mögé tényleg kellene valaki, nem tolhatja végig egyedül az egész szezont, Gerard Martin, pedig még a bajnokságba is kevés. Oduro talán berobban, most már betöltötte a 18-at így a jogi akadályai is elhárultak a regisztrációjának. Bár lehet, hogy csak a tavaszi szezonra lehet nevezni.
Forca Barca!!!!
davi10
Llegenda del Barça

2024.10.07. 21:53:58

Chino írta:
2024.10.07. 16:36:54
A szabadon igazolható játékosokkal az a "baj", hogy csak papíron nem kerülnek pénzbe, komoly aláírási pénzt kell érte fizetni, viszont a bérük általában jobban megnő mint "sima" igazolás esetében. Kessié, Chris, IM, Gündogan stb. sem véletlenül kereste többszörösét itt.
Ez igaz, de gondolom FFP-ben kedvezőbb, szerintem az aláírási pénz meg az átigazolási díj nem ugyanúgy számít.
TAA-t nem tudnám itt elképzelni, plusz Kounde az egyik legstabilabb pont jelenleg a csapatban.
Son-ban a maga 32 évével lehet még pár jó szezon, de az utóbbi pár évben eléggé sérülékeny lett.
Salah-t soha nem bírtam, szerintem nem érné meg idehozni.
Sane-t én bírtam a City-ben de akárhányszor belenéztem mostanában Bayern meccsbe mindig az egyik leggyengébb volt.
Kimmich-et meg nagyon üldözzük, de szerintem se vkp-ként, se jhv-ként nem tudna a gálakezdő tagja lenni, plusz az interjúk, doksifilmek alapján annyira a személyisége se passzolna ide.
Tah elég stabil védő és "ingyen" nagy kár lenne kihagyni. Azt viszont nem tudom hogy férne be, talán egy Cubarsi kölcsönt vagy egy Araujo eladást tudok elképzelni.
Davies-re rámennék, Balde mellé kéne valaki, Gerard Martin nagyon kevés.
David-ről volt szó, én is támogatom, kelleni fog egy csatár, és remélhetőleg Ferran-tól is meg tudunk addigra szabadulni.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
bence0330
Az Év Fórumozója 2022

2024.10.07. 20:51:35

Azért Roque egyrészt pont a gól után lesérült, abból jövöget vissza, másrészt meg elég mélyre küldtük, csoda lenne, ha hamar megtalálná az előttünk mutatott formáját, szerintem.
Araujofan
Barça C

2024.10.07. 20:47:51

Sané Pep alatt a baloson játszott, szerintem megfelelő társakkal jó teljesítményre lenne képes.
Arnold nem sanszos, de bízok benne hogy Deco-ék valahogy behúznák nagyon elnézném nálunk.
Roque a Betisben szerintem nem olyan rossz,sok helyzetbe kerül, az önbizalommal lehet hogy vannak gondok, de bízzunk benne hogy belejön.
Válasz küldése