dingdong írta: ↑2024.05.15. 10:36:43
gránit írta: ↑2024.01.23. 16:28:41
Szerintem meg sokkal több helyzetet dolgozunk ki, amióta nem játszik. Ő egy két szék között a pad alá esős eset. Se nem igazán kreatív, se verőembernek nem igazán jó. Erősebbek vagyunk előrejátékban, ha nem ő van a pályán, védekező középpályásnak meg igazolnék egy oda való klasszist.
Valamennyi igazság van abban amit mondasz bár én ezt is Xavira háritanám. Amikor bal szélen nyomta az valami netto idiotizmus volt. Még Iniestanal sem vált be anno pedig ő top top top volt.
Ettől függetlenül nem öregedett jól a komment mert csőd volt a támadó játékunk és főleg a védelem is még a győzelmek alatt is. A work rate-je, a munka amit a játékba tett rengeteg volt mindig (mmeg is lett az eredménye) és hiába a sok fanyalgó mert a motorja volt nem egy meccsen a csapatnak. Nem kell a mi lenne ha ahhoz hogy lássuk az ő mentalitása aranyat ért volna a sorozatos összeomlásaink alatt.
Védekező középpályást tényleg igazolni kell aztán meglátjuk mit ér Gavi ha visszajön ebből a horror sérülésből. Nem rád gondolok de az őt köpködők ugyanazok akik Araujot, Pedrit meg bárkit is küldenék a francba zsigeri alapon.
Szerintem pont jól öregedett, gondoltam is erre, amikor tavasszal sorra hoztuk az eredményeket, és a PSG ellen is volt egy remek odavágónk. Szerintem ez a viszonylag jó tavasz pont annak tudható be, hogy kiesett néhány fék. Ősszel még elképzelhetetlen volt, hogy a gyengébb ágon bár, de BL-döntőről álmodozzunk, márpedig itt erről is volt szó bőven. A PSG elleni kiállításig azt gondolom, hogy nagyon is reményt keltő volt ez a tavasz, erről azért ősszel nem volt szó. Gavi, de Jong, őket húznám ki legelőször az őszi kezdőből. Abban teljesen egyetértek veled, hogy nem a legmegfelelőbb helyen használtuk. Feltolt összekötő pozícióban nem igazán találta magát (nem ő az egyetlen, Coutinho-nak sem ízlett ez), szűrőpárosban szerintem egész jó lehetne. Xavi már a szezon legelején dupla szűrővel akart játszani, nem értettem, hogy Gavit miért nem ott játszatta.
Szerintem pont akkor ment a legjobban, amikor ő nem játszott, remélem, hogy nem is tér vissza a kezdőbe. A támadóközéppályán nem hiszem, hogy lenne helye, vkp-t meg keresünk. Összességében szerintem vele vagyunk a legelfogultabbak. Cancelo, aki nem a mikutyánkkölyke, halálos fenyegetéseket kapott néhány hibája után (de még azt is egyedül az ő nyakába varrták, amikor a többiek is össze-vissza küvályogtak), Gavi buksiját meg akkor is megsimogatjuk, amikor gólpasszt ad a Real Madridnak.