grgly50 írta: ↑2024.05.08. 23:28:04
Már tegnap is céloztam rá, de nem tudja senki a véleményemet megváltoztatni, hogy a Real a világ legmázlistább csapata. Most a játékáról nem beszélek. Egy kiváló sztár kapusnak pár percel a vége előtt bejön a hibapont.
Tegnap a PSG szétforgácsolta a kapufát, mégis kiesett.
Gratulálni kell a Madridnak. Nem ismernek veszített párbajt. Ebben is verik a mezőnyt
Szerintem a tegnapi alapján a Bayern volt a mázlis hogy egyáltalán a vezetést meg tudta szerezni a semmiből, egy épkézláb támadást nem tudtak pontosan kivitelezni annyira vakon voltak hogy indítás néven 10 méterrel arrébb rúgták a labdát mint ahova kellett volna. Mikor az örök vesztes Kane kihagyta a meccslabdát lehetett tudni hogy ebből mi lesz.
Ráadásul Vini kapufa-nagy helyzettel indult a meccs eleje, ha az bemegy akkor legyalulják ezt a Bayernt.
Teljesen megérdemelt volt a továbbjutás, a döntőt meg nem tudom sajnálni tőlük egy Lipcse-City-Bayern ágon bejutás után, miközben mi nekünk majdnem EL-szintű ágon sikerült nyert helyzetből ellúzerkednünk a továbbjutást.
És nagyon értenek ahhoz amihez mi Lucho óta nem: a meccset hullámzásszerűen változtatva uralni 20-30 percenként váltva a dominálás és viszább engedés között úgy hogy mindkettőben jól helytállnak. Egy percig sem gondolnak arra hogy ők most ki fognak esni, és ebben nagyon jók, ne felejtsük el hogy a meccsdöntő helyzetet is be kell lőni és nem elbénázni mint sok más csapat.
Nem elég küzdeni az egyenlítésért, azt jól is kell csinálni, ha fejetlenül rohannának mint mi akkor nem ez lenne a végeredmény ilyen helyzetben.
Amúgy meg elmondták az összefoglalóban hogy ha nem kellett volna Neuernek egész meccsen percenként koncentrálnia a veszélyes beívelésekre, helyzetekre akkor lehet hogy a 88-adik percben jobban ott van fejben és máshogy dönt.
Valószínűleg ez jobb fárasztása az ellenfélnek mint a mi "passzolunk 150-et 40 méterre a kaputól" felfogásunk amitől mi alszunk be.
Nem baj, nekünk marad a "Barca-stílus", meg a "nem volt szerencsénk, majd jövőre megmutatjuk", meg a "2009-ben összejött szóval megint ugyanúgy ugyanazzal összefog jönni, BL esélyesek vagyunk" nagyotmondások.