Nem tudom felfogtátok-e hogy miről szól ez.
Schumacher egy ....
Ezzel össze is foglaltam mindent, de kifejthetem, mert nem igazán akarjátok megérteni, hogy mekkora egy paraszt, sőt még ennek ellenére is neki szurkoltok.
Ez olyan, mintha reálosok lennétek.
Mintha kiállítanának egy játékost a fociban, de ő nyugodtan fent maradna a pályán. Eltiltást se kap.
Mintha kézzel ütné be a kapuba a labdát, és hiába látják a bírók. Elítélik talán, de a gól érvényes marad.
Mintha minden évadjában eltörné valamelyik veszéles ellenfelének a lábát. Akár saját testi épségét sem kímélve, amikor az épp ziccerben megy.
A bíró megállítja a meccset, a kapus áll, de schumit ez nem zavarja, és gólt lő. Hiába reklamál a kapus.
Ha csinál valami szabálysértést, azt neki elengedik, azzal a kitétellel, hogy innentől ilyet nem szabad. (erre elég sok példa volt)
Abramovicnak van két csapata. Tegyük fel, hogy összekerülnek. Vezet a Moszkva, de a felső utasításra hagyniuk kell a Chelsea-t nyerni, hogy továbbjuthasson a csoportból. (Ausztria 2002)
Na kiről beszélek?

Ja és örülök, hogy végre valahára visszavonul, mert akkor nem arról fog szólni az f1, hogy a fia próbálja megnyerni neki a vb-t. Ez idén főleg igaz, mert bajnokként akarják elbúcsúztatni.
Én ha szerettem volna az elején schumit, ilyen esetek után a saját becsületem miatt igenis elpártolok tőle.
Szerencsére erre nem volt szükség.