Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Ezt a fejest a büdös életbe nem fogta volna meg… ezért engedtek el szerintem plusz látta a kapus pontosan honna jön a labda semmi nem takarta a kilátást !
En nem aggódom miatta egy cseppet sem… csak kell neki egy nagy mentes egy fejes gól ,nem kell nyilvánosan bacogatni es ujra Európa legjobb bivaly mozdony kvedoje lesz !

Áááá, egy zseni.csababarca írta: ↑2024.04.29. 22:02:45Dicsérd meg Xavit a nulla “edzői”kvalitásaiért és akkor nem kapsz ilyen kommenteket:D
( direkt van idézőjelben, mert Xavi inkább egy szurkoló mint edző)
Valaki írta hogy a csapat van ilyen hatással Xavira vagy fordítva?!
Szerintem elég egyértelmű a válasz.
Dicsérd meg Xavit a nulla “edzői”kvalitásaiért és akkor nem kapsz ilyen kommenteket:D
Ember, a PSG meccs elleni védekezésről beszéltem és a Valencia képességeiről. Meg kell nyernünk, 1 gólt 11 ember ellen is lőttünk, meg volt egy kapufánk is, plusz 2 elég veszélyes lövésünk. Nem rossz meccs a csapattól. 10 ellen nem sok minden fog változni, ennyit mondtam. Benne van +2 gól, de nem lesz annyira könnyű dolgunk, mint a PSG-nek ellenünk. Tudod, a kontextus számít.Troym írta: ↑2024.04.29. 21:57:27Emberelőnyben szeretem, ha több góllal nyerünk egy gyengébb csapat ellen, ehhez miért kell Chelsea szimpatizánsnak lennem?ElBartimaeus írta: ↑2024.04.29. 21:55:082 teljesen más csapatról beszélünk. A Valencia eddig is betörömülve kontrákra játszott. Annyi fog változni, hogy nem lesznek kontráik szinte semmilyen mértékben és Araujo, vagy Cubarsi többet tud majd a labdán ácsorogni. A Barca sose tudta ezt a játékot, mert sose játszotta és mindenki kiakadna, ha ezt játszanánk, teljesen jogosan. Ha ezt szeretnéd, nézz Chelsea meccseket.
Erre is képtelenek vagyunk?
Annak oka van.