2024.02.13. 16:32:47
Sziasztok!
A szerkesztőségből/webmestertől egyelőre nem kaptam választ a megkeresésre, de azt hiszem ez csak idő kérdése.
Addig is:
- Köszi a jelentéseket, a segítségeteket, és a kollégák megfeszített munkáját!
- Köszi a türelmeteket!
- Fokozatosan próbágatjuk az regisztráció szigorítását. Bár a kezem meg van kötve, hiszen nem én vagyok a webmester, és sok időm sincs, a transzparencia érdekében lássátok, hogy miket próbáltam idáig:
1. kérdés-válasz hitelesítés helyett captcha típusú - sajnos nem működött
2. különböző domain alapú szűrések - sajnos nem működött
3. pár perce beállítottam egy filtert, ami csak a két bizonyos, itthon legelterjedtebb e-mail server domaint enged át (a géleveleket és a forróleveleket).
Meglátjuk, hogy ez hogy működik, lehet-e még rajta finomítani. Ezt az új regisztrálókból fogjuk látni 24 órán belül. Addig persze a korábbi regek jöhetnek, aktivizálódhatnak és posztolhatnak, velük elbánunk majd.
Egyelőre nem szeretném teljesen felfüggeszteni a regisztrációt, hiszen nem látszik, hogy mi lesz a végső megoldás (és mikor).
A következő lépések a megerősítő leveles, majd a manuális adminisztrátori megerősítés lesznek valószínűleg, de ezeknek még ma nem jön el az ideje, jó lenne ha tudnék beszélni a webmesterrel pár szót.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila