Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Yamalnál szerintem nem is Camavinga volt szabálytalan, hanem Kroos talán, aki a földön fekvő Yamalba belecsúszott bár akkor már elesett.Barcaman1993 írta: ↑2024.04.22. 09:03:20Az a baj, hogy a kétes játékvezetői ítéletekből folyamatosan rosszul jövünk ki. Sok kétes eset történt, amik közül egyik se volt egyértelműen adható. Yamal gólja megítélhetetlen, Lucas Vazquez valljuk be őszintén, hogy okosan akasztott, Fermín esete Rüdiger ellen nyugodtan fújható lett volna, ha már Lucas Vazquez-é az volt, Yamal büntetője szintén kérdéses, mert ha kis fault is volt, de Camavinga egyértelműen elvitte a lábát. 4 ítélet, ami teljesen más végeredményt hozhatott volna.
Nyilván ez nem változtat az egyéni hibákon, de a játéktól függetlenül teljesen más eredmény is születhetett volna.
Nem is rád gondoltam.NovaProspekt írta: ↑2024.04.22. 08:56:23Én nem bírózok, és nem kenem a vereséget másra. De ezt a "nem volt benn", meg "3D-s modellek vannak a neten" vonalat hagyjuk már. Attól még, hogy kikaptunk, meg a gyengeségeink nyilvánvalóak, még nem lesznek igazabbak ezek az állítások.
Igen, elhiszem, fel is tették a 3D-s képeket a netre, ahogyan magad is mondtad.
Nyilván, de valakik ebből sportot űznek, egy fault megítélésénél már megy a bírózás.
Mindent meg lehet magyarázni nyilván. Te tudsz olyat rajzolni,hogy bent volt. Én tudok olyat,hogy nem. 3-4-5 embert alkalmaznak azért,hogy ezt megítélje,akár videóról. Megtették. Született egy ítélet a pályán és nem lehet egyértelműen azt mondani,hogy az hibás volt. A jelenlegi szabályok szerint akkor ez nem gól.
Csapattól függetlenül,mindig lesz kapaszkodó és ok a vereségre. Ilyen az ember.Óriási vakvágány, ha megint bírózunk.
Szerintem az a kameraállás semmit nem mutatott hihetően, mint ahogy egyik sem.
Dest az itt töltött szezonjai alatt tökéletesen bizonyította, hogy teljesen alkalmatlan arra a játékra, amit mit csinálunk... Védekezésben Koundé cipőjét se köthetné meg, támadásban egy jó döntés meghozására is képtelen volt.gránit írta: ↑2024.04.22. 03:29:16Annak örülök, hogy Romeu távozni akar, legalább nem marad a nyakunkon. 7 millió euró így felszabadul a teljes FFP-keretből. Dest sérülésével felcsillan a remény, hogy a PSV-nek nem kell, mivel nyáron még sérült lesz, így talán visszajöhet a csapatba, és ingyen kapunk egy kétlábas szélsőt, aki tartaléknak, mélységnek nagyon fontos lenne a hosszú szezonra. Xavi elkergette, de az új edző lehet, hogy igényt tart rá, a mélység pedig kell.
Ez azért nem nagy tudás, a top fociban kb mindenki tudja, hogy Cancelo védekezésben pehelysúlyú. Egyértelmű fizessünk érte 40-50-60 milliótNovaProspekt írta: ↑2024.04.21. 23:22:27Sajnos a héten mindenki és a nagyanyjuk is rá játszott ki mindent, és nyeltük is a gólokat róla végig. A bajnokságban jó lehet, de nagy meccseken felejtős. Nem tudom mi lesz a szándék a klub részéről, de nagy pénzeket adni érte a Citynek butaság így.