2024.04.21. 23:34:33
Látva a szezont, illetve ezt a meccset és tudva az anyagi helyzetünket, azért elég nagy bajban vagyunk.
Kb egy csapatnyi kóklert kellene eladni és ugyanennyit használhatót összeszedni. Ez a mission impossible kategória.
TS - Koundé, Cubarsi, Araujo, Christensen, Fort, Balde - Gavi, Gündogan, Fermin - Yamal, Raphinha, Roque. Kb ennyi maradna. A kölcsönbe adott játékosainkon túl kell adni, aki itt van kölcsönbe, vissza kell küldeni. Cancelot bántóan gyenge védekezésben, egy hét alatt kivégzett minket. Felix ugyancsak nem ér sokat, márpedig nem lenne olcsó. Pena, Alonso, Inigo, Romeau, Roberto, Cápa szóra sem érdemesek. Lewa sajnos leépült, semmit nem ér, jövőre csak rosszabb lesz. Pedrit én kedvelem, de be kell látni, hogy ha ő mozgatja majd a csapatot,akkor sok jóra nemzetközi szinten nem számíthatunk. Csere irányítónak felőlem maradhatna, csak az a baj hogy a vezetőség nem úgy kezeli. Annyira lomha és lassú, hogy rossz nézni. Pedig én nagy rajongója voltam. FDJ-ot én ugyancsak kedvelem, talán ha Flick jön, akkor talán megtalálja a helyét a csapatban. De lehet jobb lenne mindenkinek ha menne, mert itt nem tudja kamatoztatni amit ő tud.