2024.04.21. 20:23:55
DJ szerintem nincs a legerősebb 11-ünkben jelenleg, Lewy megint kezd emberhátránnyá avanzsálni, persze ha jó meccse lesz, akkor ő kezdő szint. Én is 3-1-et tippelek, azért nem rosszabbat, mert Chris a kezdőben van. Tavaly volt 5+1 klasszikó, de szerintem ez most kevésbé érdekel, mint akkor bármelyik. Jelenleg jobban örülnék, ha eldőlne a bajnokság (persze jó lenne egy döntetlennel, és akkor nem keserű annyira s szájíz), és láthatnánk új arcokat tét nélkül, mint hogy kaparjunk még valami lehetetlen célért a rommá járatott játékosainkkal. Xavi úgyis távozik, jó lenne, ha a Fayé-Darvich vonalról még idén kapnánk valami kis képet.
Persze ott az a fránya Girona a nyakunkban, szóval alighanem ez sem reális.
Nekem a támadósorban az lesz a tippem, hogy Raphinha gyenge lesz, én kiégtem volna legalábbis egy időre, ha lövök 3 gólt és kiesik a csapat. Yamaltól ma nagy focit várok, most pihent először annyit vagy fél éve, amennyit kellene neki.
Ara remélem fejben ott lesz, és Cancelo is, ők nagyon kaptak a médiában. Chris remélem képben lesz, most azért nincs játékban, örülök, hogy Xavi pályára tette Pedri helyett, még akkor is, ha én DJ-ot váltottam volna le vele.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy