barca0417 írta: ↑2024.04.18. 00:16:14
Ezzel csak részben értek egyet.
Gündogan eddig sem a tempójarol volt híres, simán komoly szint ő még bárki ellen. Ahogy Cancelo is, rengeteg párharcot nyert meg Dembele ellen ami azért nem könnyű. De többször is tisztán szerelte. Csak hát ilynekor mindenkiben az az egy ütem lemaradás marad meg ami tizenegyest ért. Pedig ő szerintem a legjobb szélsővedők egyike jelenleg.
Lewa kapcsán egyet értek, ő kezd kevés lenni. Rengeteg a technikai hibája, rossz passza, egész szezonban, amivel sok helyzetet megakaszt.
Gondban leszünk jövőre ha ő marad a kezdő középccsatarunk..
Lewa azon kevés játékosok közé tartozik, akit mindigis, kb mióta először láttam, rühellem. Ez van.
Lehetne hasznos tagja a csapatnak, de a Barca nem arról híres, hogy a kis katonákat a saját képességeik szerint toljuk a pályára. Lewa mindigis egy-két dolgot tudott csak, hasznos tagja volt egy jólműködő gépnek. Se több, se kevesebb.
Erre rájön, hogy a Bayern már nem bízott benne, azt mondták, hogy nem fognak vele 4 éves szerződést aláírni, mert annyi szerintük nincs benne.
Persze szerintünk meg volt.
Most igazán látszik rajta a kor is.
Cancelo szerintem is elit szint most is, de igaz, hogy nála a váltás gyorsan fog eljönni. Ha csak egy kicsit veszít a sebsségéből akkor minden meccsre fog jutni két lemaradása. Mondjuk kérdés, hogy hol fog játszani, ez kinek lesz a problémája...
Gündoganon is igenmis meglátszik a kor, de igazad van, hogy sosem a gyorsasága volt a fő erénye. De most is látszik(nagyon komoly terhelés alatt), hogy hetek óta egyre rosszabb a labdakezelése is... Most a fél fórum FDJ-t szidja, de szerintem Gündogan nagyobb probléma lesz szép lassan. Ugyanaz lesz, mint Businál, csak más poszton: hogy mindig lesz a játékának olyan része, amire csettintünk és ömlengünk, hogy mennyire jó, miközben jönnek a kritikus hibák is. És nagyon nehéz azt elfogadni edzőnek és szurkolónak is, hogy van egy pont, ahol jobban járunk egy szerényebb képességű, de stabil játékossal, mint a sztárral, aki nem tud már egyenletes teljesítményt nyújtani.
Busi éveken keresztül mentett és vesztett is el nekünk meccseket folyamatosan, miközben a jövőt is nehéz volt mellette építeni. Minden erénye mellett is, jóval előbb meg kellett volna válni tőle. Ne legyen így, de szerintem Gündogannal is ez lesz.