No, kicsit megnyugodva, összeszedem a gondolataim, hogy ne feszítsék szét a fejem belülről, akár mekkora légüres terük is van.
Tehát.
Játékvezető: Piros lap adható volt, tizi szintén. Ugyanakkor Gündo esete is, szerintem, lábát is akasztották, meg lökték is. Aztán lehet, hogy az sem változtatott volna semmin.
A meccs Ara kiállításán ment el, addig szerintem is ült a taktika, bár számomra tegnap is kiderült, hogy Pedri borzasztóan túl van tolva itt. De Jong-ot pedig rég láttam ilyen rosszul játszani, de vkp nélkül, komolyabb csapatok ellen teljesen halott az egész.
Sok-sok fájó dolog van ebben a tegnapiban, annak ellenére, hogy meglátásom szerint az is nagy eredmény, hogy eljutottunk idáig, én már a Napoli ellen kiesést vártam.
Borzasztó, hogy a sokadig leégésünket produkáljuk a BL-ben, nem tudunk emelt fővel búcsúzni ettől a sorozattól. Abban is egyetértek többekkel, hogy vannak olyan csapatok, akiknél egy kiállítás nem okoz ekkora mentális zárlatot. Az összes gólunkat abból kaptuk, hogy elmentünk fejben. A teknőcfejűből meg félistent csináltunk úgy, hogy két meccsen együtt nem volt 5 darab értékelhető megmozdulása. A kórházbérletes palystationkirály bohócra inkább ki sem térek.
Lewa önzősége meg bicskanyitogató, nagyon kedveltem korábban, örültem, hogy leigazoltuk, de már nem bánnám, ha menne, mert többet árt a viselkedésével, mint használ, még úgy is, hogy az első meccsen hatalmas extrát hozott.
S mindezek fényében, ahogy Nova is írta, jönnek a fekete-fehér posztok, meg a mélyenszántó idézetek, kár, hogy évek óta ez van és csak égünk tovább.
Akik pedig azt gondolják, hogy itt rövid távon bármi javulni fog, azok lehet, nem azt az adást nézik, mint én. Az összetákolt pénzügyi kártyavár szépen össze fog dőlni, igazolni nem tudunk, Xavi helyett pedig majd kinevezzük Marquezt, aki ugyanezt nyomja majd, mert nincs pénzünk értelmes edzőre, meg keretre sem. Kinek van kedve ide igazolni, komolyan?
Hétvégén pedig érkezni fog az újabb józanító pofon, nem kétlem.