2024.04.17. 07:03:53
Kár ezért, sajnos megint tökön lőttük magunkat.
4-2re vezetünk a párharcban, a PSG bár dominált, de megállt a tudomány a 16-osunknál, erre Araujo egy full felesleges szabálytalanságba belemegy.
Itt én Lewat hoztam volna le, akár Fermin helyére.
Értettem amit mondtatok az élőben, hogy Lewa megtarthatja a fellőtt labdákat, de konkrétan a kiállításig se tudtuk feljátszani a labdát a kp-ról előre. A gólunk is abból volt, hogy kihagyták a játékból a kp-t.
Na mindegy, Xavi így döntött, ebben is volt logika.
A továbbiak a no comment kategória, vicc gólokat kaptunk, a szöglet utáni az a poolos bakit idézte, a tizi meg egy ismételten teljesen felesleges odacsúszából jött.
Sajnos a fejek is elment addigra, a csűrhe feeling amit Xavi és a pad áraszt a pályára ide vezet.
Érdekes, hogy 1-3nál a PSG totálisan visszavett, LE belecserélt, és mindjárt lett is 1-2 lehetőségünk, mutattunk életjeleket. De ehhez kellett, hogy a PSG nyeregben legyen és visszavegyen a tempóból.
Sajnálom összességében, mert lehetett volna keresnivalónk, de hát ilyen agyi kapacitásokkal nehéz.
A bíróval szerintem összességében nem volt gond, a tizi egyértelmű, kiállítás egyértelmű, Gündogan esete nem ért tizit, még ha elsőre én is azt hittem, ismétlésből látszott, hogy full kamuesés volt. Néhány sárga ide-oda könnyű síppal ment, néhány ide-oda elmaradt, de nem rajta múlt.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."