2024.03.23. 01:09:42
Azért Chris nem két meccse van ott (8), és komoly megmérettetései is voltak már. Fejben is, lásd BL. Romeunak volt 2-3 meccse aztán romló tendenciája. Chrisnek volt 2-3 gyengébb meccse, azóta folyamatosan megy felfelé. Ettől még lehet, hogy egy top PSG támadógépezetet nem fog tudni tartani, hisz ott nem csak egyénileg remek támadók vannak, hanem nagyon támadó felfogású kp-sok is, de akkor erős a gyanúm, hogy DJ sem tudta volna, legalábbis sosem volt ebben jó. De nem Chrisben kell feltétlen látni DJ esetleges (szinte lehetetlen) eladásánál a megoldást, hanem kell oda végre hozni valakit.
De amúgy ja, hasonlóan értem, mint amit írtál. Létezik csapat és stílus, ahol a világ legjobbjai között lenne. De szerintem itt ettől messze van, egy hasznos játékos, de kb úgy, mint Lewy. Lehet gólkirály, de nehéz megmondani, hogy közben mit vesz el a támadójátékból. Lewy azért jobb, csak a dilemma hasonló. Lehet DJ xy statban vezető, főleg a labdacipeléssel kapcsolatosakban, ezt senki nem veheti el tőle, de ha jobban néz ki a játék nélküle, nem pörög a labda, lassul az egész, nem értik meg egymást, akkor ez mindegy, mert a középpálya pont a rendszerről szól, az ő skilljei meg néha öncélúnak hatnak. Kicsit külön él a többiektől, vagy nem tudom. Az egyéni skilljei tényleg egyéniek.
Szerintem a villanások pont nincsenek benne. Nem lő gólt, nem ad gólpasszt, kulcspasszokat nyilván ad, hisz jó játékos.
Nálam a hiányosságai: ütközés hiánya, körülményes labdatartás hátul, rátekeredik a stresszes a helyzet. Elöl meg gyors játék, gólok, gólpasszok hiánya. Társakkal "középen" kémia hiánya. Ha vkp poszton van, a támadásbeli hiányosságaival meglennénk, de akkor meg hangsúlyosabbak az előbbiek.
Jelenleg DJ-ot visszasírhatjuk még, ez nem kérdés, jó játékos ő. Most nincs helyette senki. Csak ha helyette lenne valaki, akkor nem sírnánk vissza, nyilván ez így értendő a részemről, hisz jelenleg kb nincs cserénk, és a kezdőnk is Gündi mellett egy védő plusz Fermín vagy SR. Így még Fermínt is visszasírnánk. De jelenleg úgy érzem, Gavit sokkal jobban megérezte a csapatunk, jobban örülnék, ha ő térne vissza, persze ez nem kívánságműsor.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy