sansz írta: ↑2024.04.17. 01:15:04
Szerintem igenis kiváló volt, meccseket hozott nekünk, akkor is lélek volt, amikor rajta kívül csak mezek sétáltak a pályán. Igen, ez legikább a Koeman csapatban volt, de holland válogatottban sem láttam még rossz meccsét.
Gündogan meg sokaknál kedvenc, de ma mit tett hozzá? Jobban vicsorgott a pályán? Szerintem elbénázott két lehetőséget és vagy háromszor fontos pillanatban úgy pattant el tőle a labda, hogy azt egy bevásárlókocsi is megirigyelhetné.
FDJ-t rosszul használjuk ez biztos. Minden más pedig mese, amit költött valaki, pont mint Umtiti "sámánozása"..
Hm. Volt kiváló is, igaz, elfogadom. Viszont ezt én szinte csak egy felállásban láttam. Hollandoknál ugyanez, nem láttam rengeteg meccsüket, de amikor igen, mindig duplaszűrőztek. Abban ott van a szeren, mikor mellette tisztogat valaki, neki meg elegánsan kell kihoznia, meg holtterületeken kell átszaladni a labdával.
De ez nekem kevés. Ha nem teheted be máshová, máshogyan, más rendszerben, az régen rossz. A 16 éves Gavit is oda dobhattad, ahová akartad, és megoldotta jobban. DJ mellé meg kötelező tenni valakit, mert egyedül nem boldogul. Csak eköré felhúzni egy felállást meg azért kicsit durva szerintem.
Gündogan csapágyasra lett járatva, de a jobb periódusainkban ma is átmenet volt. De igen, 2-3-4 hete már elfogyóban van, ami nem csoda, és ma sem tudott különbséget jelenteni.
Azért szerintem a sámánozás nagyon más téma. Ott az alternatív kezelésen gúnyolódott a média/köznép, itt meg minden forrás arról árulkodik egyhangúan, hogy a szerződésében minden évben emelkedő fizu volt, ami idén közel bruttó 40 környékén áll.
Rumig: a hírek szerint ezért ennyire magas, nem csökkentés meg egyebek miatt.
Nyilván ezt nem lehet 100%-os bizonyosságra venni, de kb biztos, hogy nagyságrendileg stimmelhet.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy