Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Hasonlóan gondolom. Nem mondom, hogy nem lehet kiesni, de most hazai pályán van a visszavágó, előnyről indulunk, nehogy már betojjunk tőlük. Semmivel nem jobbak, össze kell szedni magunkat, kiállni, harcolni, ha kell csúszni-mászni és a helyzeteket nem elszórakozni.
Ha valaki nem kishitű, én biztosan.
Azért ne legyünk már ennyire pesszimisták.bence0330 írta: ↑2024.04.14. 20:15:47Ha ezt megtartjuk, így állunk hozzá a visszavágóhoz, hogy nem ciki kiesni egy végtelen pénzű PSG-től a világ legjobb támadójával és BL-győztes edzővel a soraikban, és még ők a hangyányit esélyesebbek, de széthajtani a belünket, hogy behúzzuk, akkor meglehet jó eséllyel...
Nagyon kevés ez az előny a PSG ellen, egy gól és egal.davi10 írta: ↑2024.04.14. 15:22:23. Ha csökkenne is az előnyünk, szerintem ők búcsúznak a City ellen, csak a bajnokságra koncentrálva nem fogják már leadni. Nekünk viszont a Girona kipukkadásával egyre stabilabb a második hely, onnantól mindegy, hogy a Madrid mögött 2 vagy 10 ponttal végzünk. Viszont lehet a BL meccsek köré szervezni a csapatot.
Nem a mennyeiben fúj, hanem a román ligában. Én jókat hallottam róla, illetve volt valami BL meccs amit Ő fújt, azon Hajdú B végig dicsérte, de Ő állandóan "hazabeszél", szóval az annyira nem mérvadó.