Én mondjuk mikor azt írtam a Poolnak annyi, félig azért tettem, mert gondoltam, az Arsenal nyer. Így, hogy csak az egyik csapatot kell üldözni, még nincs minden veszve, kettővel szerintem nem vehették volna már fel a versenyt. A másik fele viszont az, hogy a Pool egész szezonban, de főleg hónapok óta ezt a lyukas vödörrel visz vizet témát hozza, ziccer ziccer hátán marad ki, szerintem a "fénykorunkban" sem voltunk ilyen rosszak ilyen téren. De nem csak Nunez, hirtelen a meccsről 5 játékosra emlékszem, aki az 5-ös környékén áll, zavartalanul lőhet és mind kimaradt. Nagyon durván görcsölős állapotban vannak. És ez extrém volt ugyan, de a tendencia rég ez. És amikor 30 lövés és 10 ziccer kell 1 v 2 gólhoz, azt nem lehet tartani, fognak még ebből pontot bukni. Az Arsenal inkább olyan, hogy ez a mai egy glitch volt, a City meg 2 és 4 éves is ugyanezt az utolsó napig tartó versenyfutást nyerte meg a Pool ellen, bennük én is jobban látom, hogy akár az összes meccset behúzzák.
Rodri más téma, teljesen szürreális, mennyire nélkülözhetetlen játékosa Citynek, pedig van minőségi alternatíva, ez a Nunes szerintem kb 2-3 klubban nem lenne csak kezdő, az alapján, amit láttam belőle. Rodri Európa legjobb játékosa nálam. Ott az elöl lévő rotáció a brutális, ráadásul más profilú játékosokat lehet behozni, amiből mindig van 3-4, aki formában van, és nmindkét posztra vannak ketten + a fiatal Bobb gyerek. Poolban ez nem nagyon van meg, 5 támadó és eleve rossz az elosztás, van 3 centerük és 1-1 jobb és balszélsőjük, ott Klopp azon merenghet mindig, melyik kezébe harapjon. Persze ilyen szinten, ilyen sokáig ez már edzői felelősség is, nála nem jött úgy be a bejelentés, mint Xavinál.

ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy