Nem értem mit nem így látsz. Megdicsértem az edzőt és a cserejátékosainkat. Nem kellett volna? Elbirtak egy Alonso, Romeu, Ferran trió mérhetetlen gyenge játéka ellenére idegenben egy masszív kis csapattal.FcBarcelona1 írta: ↑2024.04.14. 11:22:41
Én nem így látom. Amióta Xavi bejelentette a távozását, a csapat úgy játszik, ahogy idáig kellett volna. .
.
Nagyon lesajnált mostanában Romeu vagy Alonso is, holott addig a előző csapataik alap, jól teljesítő játékosaik voltak, utöbbi a BL győztes Chelseaben(Christensen is), akik azóta középcsapattá váltak.
Szerintem a B sorunk is versenyben lenne az EL helyekért a nem éppen a fénykorát élő La Ligában. Főleg ha figyelembe veszem a kölcsönben lévő játékosokat is. (Garcia, Fati, Lenglet, Riad, Dest, J. Araujo) Az látszott, hogy nem volt nagy összeszokottság, de így is lőhettünk volna még 1-2 gólt, miközben a Cadiznak egy veszélyes lövése akadt.
Persze nyáron remélem tovább erősítik a keretet, mondjuk a kölcsönben lévők mellett Ferran, Romeu, Alonso talán Roberto esetleges távozásával.
Mit kezdjek azzal, hogy Romeu és Alonso voltak már kezdők életükben valahol máshol?
Itt és most spanyol másodosztály szintű játékosok.
A végét még nem értem, mert egyrészt meg akarsz győzni, hogy annyira nem gyenge Alonso és Romeu, utána meg a távozásuk a téma.Ha nem is olyan gyengék szerinted, akkor hogy erősödünk majd? Akkor tudunk erősödni, ha jobbak jönnek, mint akik távoztak. Ha ők szerinted jók, pénz meg nincs, akkor ez hogy lehetséges?