Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Aki látta Kepa utolsó éveit, az madridistaként mind egy emberként nyöghetett fel, amikor őt hozták el, teljesen értelmezhetetlen volt a dolog, évek óta gödörben volt. Szerintem ha Lunin nem teljesített volna jól, akkor most konkrétan verseny lenne a bajnoki címért, annyira rossz a spanyol. Nyilván így, hogy kölcsönben jött, nagy rizikó nem volt benne, csak a pótlást nem oldották meg. Nagy mákjuk, hogy Lunin ennyire bejött, egy cserekapushoz képest legalábbis.
Köszi szépen. Bevallom, nem is tudtam, hogy ki a Real cserekapusa, pedig lassan hat éve, hogy leigazolták. De meglepődtem, hogy nem Kepa véd, tekintve hogy utolsó pillanatban hozták Courtois helyére.
A realnal a kepa vs lunin ev kozben eldolt lunin javara. Ederson serult volt es bar mar egeszseges Pep meg nem akarta bedobni. Lehet hetvegen mar vele kezd a city es utana a visszavagon mar o lesz a bl-ben is, de naluk nehez ezt megjosolni.
Csoportkört ne hasonlítgassunk egy kétmeccses párharchoz, ott nem indulsz 3 gólos hátrányból. Ennyi erővel felkészülési eredményeket is nézhetünk.
Persse, idegenben nyerni 4 góllal egy olasz csapat ellen kisujjból bárki. Innentől komolytalan a témaPeter írta: ↑2024.04.12. 23:12:22Közelebb érzem én ezt ahhoz, hogy egy kicsit alá lett becsülve ez az Atalanta, mint EL negyeddöntő és meccs közben nem jött magától a visszaút.
Ez így már innentől valóban lehet reális opció, de ez messze nem ugyanaz, hogy a kezdő sípszó előtt már magasról tettek volna rá. Nem tudom, hogy mennyiben lehet más a pihenő előtt álló Klopp, mint mondjuk a tavalyi vagy azelőtti, de a korábbi Klopp egészen biztosan nem engedné el ezt csak úgy, hogy fölösleges pocsékolás lenne.
Egy igazán jó Poolnak kicsit megrázva önmagát - szerintem - nem lenne ördögtől való a fordítás így sem.
Persze már önmagában az is egy nagy kérdés, hogy ez a jelenlegi Pool egyáltalán képes lehet-e ilyenre?
Játék a gondolattal, de mondjuk egy City esetében szinte csípőből, kapásból válaszolnék...![]()
Közelebb érzem én ezt ahhoz, hogy egy kicsit alá lett becsülve ez az Atalanta, mint EL negyeddöntő és meccs közben nem jött magától a visszaút.
Mert szerintem ő nem kaphatja meg, még akko sem, ha EL-t és az EB-t az ő teljes vezérletével nyerik meg. A világ legjobb középpályásai mind németek kis túlzással, ha a BM nyerne német siker mellett BL, onnan lehetne Kimmich vagy Müller vagy akárki, ha a Reál, Kroos, ha mi (LG írta: ↑2024.04.12. 10:09:42Amit nem értek, hogy láttam már posztokat arról, hogy kik lehetnek az Aranylabda-esélyesek, és Wirtz-ről szó sincs. Az ember a történelmi szezont futó Leverkusen alapköve, és a felkészülési meccseken nagyon úgy tűnt, hogy más a válogatottban is kulcsfigura lehet az EB-n. A bajnoki cím már csak formalitás kérdése, de lehet még belőle dupla vagy tripla is, mellette egy nagy futás az EB-n. Nálam a top 5-ben mindenképp ott lenne, EL-től és EB-től függően akár a dobogó valamelyik fokát is megkaphatná.
Persze ez függ másoktól is, de pl. a nagy esélyes Bellingham mostanában nincs túl nagy formában, Mbappé-nak a BL-ből kifelé áll a szénája, nagyon komoly EB kellene tőle.
Pont ez a lényeg, cserepadról hozta a nagyágyúkat. Ellenkező esetben nem a cseresort tette volna fel kezdőnek.
Még én nem írtam eddig, de most írom is, hogy biztos vagyok benne, hogy nem tesz és nem is tett magasról az EL-re a Pool. Biztos vagyok benne, hogy ellenkező esetben például nem így cserélt volna Klopp ötöt, ahogyan cserélt.