Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Pont ez a lényeg, cserepadról hozta a nagyágyúkat. Ellenkező esetben nem a cseresort tette volna fel kezdőnek.
Még én nem írtam eddig, de most írom is, hogy biztos vagyok benne, hogy nem tesz és nem is tett magasról az EL-re a Pool. Biztos vagyok benne, hogy ellenkező esetben például nem így cserélt volna Klopp ötöt, ahogyan cserélt.
A konkrét pontozásra nem emlékszem, csak arra, hogy innentől már mindegy, mi történik, csak BL győzelemmel kvalifikálhatjuk magunkat. (Talán még akkor sem előznénk az Atletit, csak alanyi jogon mennénk ki győztesként.)Troym írta: ↑2024.04.11. 22:25:17Valami pontokat írogatott valaki, hogy minden győzelem 2 pont, döntetlen 1 pont. Ha az Atletico ki is esne ezután, akkor is 4 meccsen kéne rajtuk hozni 5 pontot nem? Magyarán az se mindegy, hogy ha valami véletlen folytán kiesnek, akkor mi az elődöntőben és döntőben milyen eredményeket érnénk el. 4 döntetlen pl kevés lenne akkor is.
Valami pontokat írogatott valaki, hogy minden győzelem 2 pont, döntetlen 1 pont. Ha az Atletico ki is esne ezután, akkor is 4 meccsen kéne rajtuk hozni 5 pontot nem? Magyarán az se mindegy, hogy ha valami véletlen folytán kiesnek, akkor mi az elődöntőben és döntőben milyen eredményeket érnénk el. 4 döntetlen pl kevés lenne akkor is.
Szerintem a Dortmund stílusa sokkal inkább fekszik nekünk. Az Atletico ellen a bajnokságban nagyon jók vagyunk már évek óta, de a BL más, ezeket a párharcokat nagyon érzik valahogy. Ahogy most alakulnak az erőviszonyok, a németek ellen szerintem nagy favorituk lennénk. Az Atletico ellen is azért mi lennénk az esélyesek, de ők a legvészelyesebb underdogok.
Én is inkább az Atleticot látnám szívesen az elődöntőben, ha eljutunk odáig.
2 spanyol, 2 angol, így jók is leszünk az elődöntőre.Bob_Marley írta: ↑2024.04.10. 23:00:51Tehát a spanyolok hoztak egy 2-1-0 fordulótGyönyörű, innen kettőnek minimum tovább kellene jutnia.

Ez mindig így volt. Régen ha jól emlékszem csak amiatt voltak hamarabb meccsek ha időeltolodás volt pl Oroszországban. Javitsatok ki ha tévedek.gránit írta: ↑2024.04.10. 11:00:42Az mekkora poén, hogy az UEFA még arra sem képes, hogy ne ugyanabban az időpontban játsszák a napi két meccset. Mindent megtesznek annak érdekében, hogy minél kevesebb jó meccset láthassunk. Minden alkalmat megragad ez a semmirekellő társaság, hogy ártson a labdarúgásnak.