2024.04.09. 20:14:24
Hát ja, sosem értettem, miért nem lehet akár a nyolcad, de legalább a negyeddöntőben két időpont. 19:00 és 21:00. Visszavágónál akár plusz fél órát közé tenni a hosszabbítás lehetősége miatt. Nagyobb nézettség, így is szét lehet osztani két csatorna közt a két meccset, és a szurkolóknak is jobb lenne. Nem tudom elképzelni, mi lehet az ok, hogy ez nem így van.
A BM ott szerintem is tovább fog menni, pedig én sem nekik szurkolok, szerintem ők PSG üzemmódban nyomják, csak kevésbé kellemes okokból.
A Citynél a helyzetkihasználás lesz a kulcs, az elmúlt heteket nézve nagyon felfelé mennek játékban, rengeteg helyzetet dolgoznak ki, de vannak meccsek, mikor nem sül el a végén jól a dolog, vagy legalábbis nehézkes.
Meg valamennyire a fizikai állapotuk, két meccset toltak, amíg a Madrid ugye egyet sem. Nagyjából rotált Pep, de pl. a nélkülözhetetlen, és amúgy tényleg a csapat legjobbja, Rodri az utolsó 1-2 meccsén hibát hibára halmozott, mert nem lehet kirotálni, ennek megihatják a levét még. A fáradtság persze a másik meccsre is igaz lehet félig.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy