Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Ez így van. Aki egy kicsit is komolyan felmerül, azzal már tele van a média, még azzal is, akinek a leigazolásából nem lesz semmi. Azt gondolom, hogy a klub egész jól építkezik Bartomeu távozása óta, de többet ki lehetett volna ebből hozni, komoly lehetőségeket szalasztottunk el.
Kíváncsisából megnéztem mostanában néhány meccsüket, mert általában nyomon szoktam követni azoknak a játékosoknak a további pályafutását, akiket nagyon leigazoltam volna. Az például feltűnő volt ezeken a meccseket, hogy Salah lövései mennyire gyengék, és milyen alacsony hatásfokon dolgozik. Egy hatékonyabb csatárral a legerősebb csapat lehetnének most a világon, de a játékuk bennem olyan benyomást kelt, mintha a nagy nyomásgyakorlás mögött erős "lesz ami lesz"-alapon támadnának. Fura ezt mondanom ennyi nehéz év után, de szerintem a jelenlegi védelmünket nem biztos, hogy nagyon zavarba tudnák így hozni.

Mac Allister leigazolása nagy találata a poolnak, de van egy olyan sanda gondolatom, hogy nálunk a székházban szóba sem került, ha ingyen lett volna, akkor sem.
Akit nagyon le akarunk igazolni, arról mindig terjengenek hírek. Sosem igazolunk úgy játékost, hogy azt egyik napról a másikra tudjuk meg. Az ő neve soha fel nem merült.bence0330 írta: ↑2024.04.04. 22:31:41Ezer embert le akartunk igazolni, tuti, hogy őt is. Nem rajtunk múlik az esetek többségében, vagy a játékoson, vagy a pénzen, vagy mindkettőn. Nyilván jó lett volna Kane-t is leigazolni, vagy Mbappét, esetleg Rodrit, de hát...
De igen, nagyon jó játékos, alighanem top3-ban van a Poolban.
Közben látom gólgazdag meccs a (roncs)(történelmi) derbi is.
Írtam, hogy a korábbi poolhoz hasonlítom.....
Ezer embert le akartunk igazolni, tuti, hogy őt is. Nem rajtunk múlik az esetek többségében, vagy a játékoson, vagy a pénzen, vagy mindkettőn. Nyilván jó lett volna Kane-t is leigazolni, vagy Mbappét, esetleg Rodrit, de hát...
Az a pár meccs, amit láttam tőlük, számomra is egy se íze se bűze csapat látszatát keltette. Mennek előre, ennyi.
Amikor például a Manchester és az Arsenal uralták az angol bajnokságot. Azokat a csapatokat Barca-szurkolóként is tiszteltem.
Hát, tudnak rotálni, de azért ez a 3 meccses ritmus mindenképp kemény. Rodrit pl nem tudják kirakni, mert összeomlik a csapat. Valami 65 mecccs körüli sorozat van asszem, ahol amikor ő játszott, nem kaptak ki, minden vereségük akkor történt, mikor nem volt a pályán. Elképesztő adat.LG írta: ↑2024.04.04. 12:16:17A City végül elég simán lehozta. A következő ellenfelük a Crystal Palace lesz, akiknek nem kell foggal-körömmel küzdeni a kiesés ellen, így szerintem félgőzzel is megoldják a kékek. Szerintem annyira nem vesz ki sokat belőlük ez a két meccs, elég jó állapotban lehetnek a Real ellen. Onnan aztán drurva lesz nekik, de már mindenkinek. Ha behúznának megint egy PL-BL duplát (még keményebb esetben FA-kupával), az szerintem egyik legnagyobb teljesítmény lenne ebben a sportágban.
A City végül elég simán lehozta. A következő ellenfelük a Crystal Palace lesz, akiknek nem kell foggal-körömmel küzdeni a kiesés ellen, így szerintem félgőzzel is megoldják a kékek. Szerintem annyira nem vesz ki sokat belőlük ez a két meccs, elég jó állapotban lehetnek a Real ellen. Onnan aztán drurva lesz nekik, de már mindenkinek. Ha behúznának megint egy PL-BL duplát (még keményebb esetben FA-kupával), az szerintem egyik legnagyobb teljesítmény lenne ebben a sportágban.
Az Arsenal talán éppen ezzel bizonytja a folyamatos, lépésről lépésre fejlődését, hogy éppen azzal a kicsivel, de jobb, mint az előző szezonjában.bence0330 írta: ↑2024.04.01. 02:11:36Az Arsenalnál tavaly még nagyon lehetett érezni, hogy ők a kiscsapat, akik ki fognak pukkadni, idén ez az érzés már alig van meg, de még mindig kicsit túlságosan kiscsapatnak érzem őket a két nagyhoz képest, de már csak fejben, a tapasztalat hiánya miatt, amiért a döntő pillanatban meg fognak törni. A Pool ilyen szempontból profibbnak tűnik a rutin miatt.