geridoss írta: ↑2020.04.18. 18:57:13
A nagy otthonamradást kicsit felbolygatnám egy kis játékkal. Ki hányszor járt már élőben Barca meccsen? Melyik volt az első és mikor? Ki ellen, BL, kupa vagy bajnoki, barátságos? Kíváncsi vagyok, remélem minél több élményt megosztotok. Az én első és egyetlen látogatásom eddig:
1-szer voltam, 2 meccsen. 2017 Gamper, és utána a Szuperkupa vereség. Előtte szezon végén Ini elhintette, hogy lehet nem marad már sokáig, gyorsan ki is mentem inkább - és de jól tettem, ment is szezon végén. Gamper jó kis lötyi volt, láttam mindenkit akit akartam, Busi vert egy gólt is, Ini croqueta élőben, jó élmény volt.
Szuperkupa élménynek szintén jó volt, de az eredmény nem. CR pirosat kapott mondjuk, az miatt megérte, ami hangulat volt utána.. De vereségként is nagy volt azért egy Clásicot látni, annyi nagy játékost élőben.. Modric sajna eltiltott volt mondjuk, de Isco és Marcelo élőben lenyűgözőek voltak, meg CR is az alatt a 10 perc alatt. Tőlünk élőben akik még nagyobb élményt nyújtottak, azok Piqué, Messi, Ini és Busi voltak. Busiról sütött, hogy milyen okos játékos, tök fura érzés volt élőben nézni, mintha látnám ahogy zakatol az agya. Ini még lenyűgözőbb és könnyedebb volt élőben, nagyon örülök, hogy nem maradtam le róla - Xavit nagyon bánom. Piqué meg félelmetes milyen higgadt és elegáns, TV-ből is látszik mondjuk, hogy nincs baja a labdával, de ott még durvább volt. Messi meg Messi, mintha gyerekek között nyomta volna.
2 meccs megnézése amúgy azért volt jó ötlet, mert nézhettem több szögből is meccseket. Egyiket a hosszú oldal közepéről néztem, a Clásicot pedig a kapu mögül, fentről - meglepően jól látszik a pálya amúgy, pedig a legtetején voltunk. Ha megyek újra, szerintem a kapu mögül nézem megint, úgyis visszanézem majd a meccset rendesen oldalról TV-s szögből, de hátulról nagyon egyedi az egész. Mozgások, helyezkedések, minden, nagyon nem megszokott, de nagyon tetszett.
Aki szokott menni, ki hova szeret ülni? Én pl alsó szektorokba nem is ülnék, nem csak az ár miatt. Nagyobb élmény, ha látom az egész csapat mozgását, és az egész pályát belátom. Nagy élmény volt, hamarosan tervezek megint menni. Kis Puigot is megnézném egy Gamperen majd, mielőtt eladjuk. Meg nyilván egy Arthur, Frenkie és a többi új arc is nagy élmény lehet.
Messidona10 írta: ↑2020.04.19. 18:11:57
Kedvet kaptam visszanézni régi meccseket, és a PSG elleni 6-1 után ez következne, csak nem találom sehol. Nincs esetleg meg valakinek? Vagy van olyan oldal, ahonnan visszamenőleg letölthetőek teljes meccsek? (nCore-on ez nincs fent, tpb-n nem seedeli senki, más ötletem meg nincs) A kommentár nyelve nagyjából mindegy, a lényeg, hogy letölthető legyen (tehát ne böngészőben nézhető), mert TV-n szeretném nézni.
https://footballia.net/teams/fc-barcelona |
meccs
https://www.estubarsa.com |
meccs
Footballia regisztrálós, de amúgy 10/10-es oldal. Web flash downloaderrel meg le is lehet szedni. Estubarca szintén reges, a 'Peticiones' résznél pedig lehet kérni, hogy töltsék fel a meccset, ha le nem elérhetőek épp a linkek - mint a Milan meccs. Egyik se full HD, de bőven nézhető kategóriák legtöbbször.
Van HD is, viszont azt szerintem nem reklámozhatom, de PÜ-ben akit érdekel elküldöm.

Az is reges oldal amúgy, de szintén ingyenes.