Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

4 hónapja veretlenek. Kezd beérni LE munkaja, egesz jol is jatszanak. Mivel gyengebbek mentalisan mint mi?superman írta: ↑2024.03.15. 12:37:55Hullagyenge ez a Párizs, egész évben szenvednek, mentálisan zérók. Egyetlen játékosból állnak, akit Cubarsí majd szépen semlegesít. A labda gömbölyű persze, de ezzel a sorsolással hatalmas blama lenne nem döntő játszani. Ha a másik ágon lennénk, nyilván nem ez lenne a helyzet, de oltári mákunk volt.

superman írta: ↑2024.03.15. 12:29:47Tökéletes, most minden szrért visszakaptuk a szerencsénekt, ezen az ágon kötelező a döntő! Ezt mondtam nektek januárban, hogy csak egy jó sorsolás kérdése, és lám. Egy meccsen meg bármi lehet, simán nyerhetünk idén BL-t! PSGből Cubarsi megeszi reggelire a teknőcöt, a Dortmunad Atleti páros meg komolytalan is. Túloldalon meg a nagyok kinyírják egymást, következő körben fehérek már nem lesznek, talán a Tico sem, csomó pénzt kapunk egyetlen spanyolként. Zseniális!MessiNeymarSuarez írta: ↑2024.03.15. 12:17:07PSg-Barca
Majd Atleti-Dortmund győztese ágon megy tovább a győztes.
Már csak annyi kéne, h a madrid megzuhanjon, és a bajnokságban is előzzünk!![]()

Tökéletes, most minden szrért visszakaptuk a szerencsénekt, ezen az ágon kötelező a döntő! Ezt mondtam nektek januárban, hogy csak egy jó sorsolás kérdése, és lám. Egy meccsen meg bármi lehet, simán nyerhetünk idén BL-t! PSGből Cubarsi megeszi reggelire a teknőcöt, a Dortmunad Atleti páros meg komolytalan is. Túloldalon meg a nagyok kinyírják egymást, következő körben fehérek már nem lesznek, talán a Tico sem, csomó pénzt kapunk egyetlen spanyolként. Zseniális!MessiNeymarSuarez írta: ↑2024.03.15. 12:17:07PSg-Barca
Majd Atleti-Dortmund győztese ágon megy tovább a győztes.
Meg tudnia kéne átvenni normálisan.

Ezek miatt lehet belőle világklasszis középpályás (csak néha gyorsabban kéne szabadulnia a labdától)!bence0330 írta: ↑2024.03.13. 19:08:44Azért amikor már az első percben 10 centit tévedett a rabónával, nem bántam, hogy cifrázta.Meg most pont majdnem minden csele ült, nem is tudom, hány szabadot kaptunk róla, sokat veszélyes helyről.
De ja, nem véletlenül lett a stat oldalak szerint magasan MOM, megint nagyon sok helyzetet teremtett erről a félig középpályás félig balszélső posztról, ez engem meglepett, nem vártam tőle semmit ott. Alighanem jobboldalról még precízebb teljesítményre képes, neki azért a befelé tekeredő, nagy sebességű, kapu elé ívelt labdái azok, amik párját ritkítják, ezt balról kivesszük sajna a játékából.
Csak ott meg lehet ütnék egymás kicsit Yamallal, volt ilyen érzésem pár nappal korábban a bajnokin, alighanem Xavi azért is tette át.
Plusz amit levédekezett Cancelo mellett/helyett, arra is nagy szükség van azon az oldalon.
Raphinánál egyetlen problémát láttam: néha próbálta cifráznia saját játékát, ilyenkor többnyire kudarcba fulladt.gránit írta: ↑2024.03.13. 16:02:13Raphinhának most is voltak rossz döntései. Amikor Lewandowskinak teljesen pontatlanul vágta előre, Xavi is örjöngött, bele is rúgott ott egy táblába vagy mibe a kispad mellett. A második félidőben is volt egy nagyon rossz indítása, amiből gólhelyzet lehetett volna.Chino írta: ↑2024.03.13. 14:53:59Közel 2 hónapja nem is játszott, közben volt egy komoly sérülése, a szezon egyik, ha nem a legfontosabb meccsén így nem hiszem, hogy jó ötlet lett volna kezdetni. Plusz az a Raphinha-Fermin duó nagyon kellett a lendületes, direkt játékhoz, amivel kb. meccset nyertünk. A cseréje viszont kellett, mert akkor nagyon instabil lett a kp. középen nem tudtuk megtartani a labdát, szinte félpályáról indíthatta egymás után a Napoli a támadásait.
Ahogy felrakta Xavi a kezdőt szerint hibátlan volt.
Azt, hogy akar, nem vitatom, ő tényleg egy olyan játékos, aki soha nem flegmázik, mindig hajt, lelkes, odateszi magát. De szerintem nem elég pontos. Amúgy nem volt rossz ott a balösszekötő posztján, azt mindenképp cáfolta, hogy nulla lenne ebben a pozícióban, ami a meccs előtt szóba került, de nálam csak sokadik opció lenne. De nem vitatom azoknak az álláspontját, akik kedvelik Raphinhát, aki hajtani kétségtelenül mindig hajt.