Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Csak erre szerettem volna reagálni, áthoztam. Ez így szerintem is stimmt, az első meccses Napoli gól szabálytalan volt, bár az, hogy megkaptuk, szerintem óriási edzői hiba volt, Yamal zombi üzemmódja miatt többedszer mentek át akkor már a jobboldalunkon ellenállás nélkül. De ettől még szabálytalan volt.FcBarcelona1 írta: ↑2024.03.13. 11:32:05Szerintem Cubarsi belépője büntető, de Osimhen odavágón szerzett gólja pedig szabálytalan, mert ellökte Inigot, így szerintem kiegyenlítődött, és végre nem jöttünk ki rosszul a bírói ítéletekből.
Én is a kezdőbe raktam volna (vissza lehet nézni). Nagyon szép tiki-taka volt a gól előtt. Nem tudom, elég lesz-e ez a hosszabbításhoz, nyilván attól is függ, hogy szerződtetünk-e tkp-t a nyáron. Ebben a szezonban nagyon kevés meccsen játszott, de azokon többnyire erőssége volt a csapatnak.

Nagyon nem tetszik a kezdő. Ne legyen igazam, de teljesen szervezetlen lesz a csapat. Gündogan elhasználja az erejét, hogy felvigye a labdát, Raphinha vagy bal szélen lesz eleve, vagy ha középen nem megy, kimegy balra, ahol 0. Fermin nem elég fegyelmezett, Christensen egyedül nem lesz elég szűrni. Szerintem a védőkön fog múlni, hogyan állják a sarat, ha folyamatosan viszik majd rájuk a labdát.bence0330 írta: ↑2024.03.12. 20:01:13Nem tudom, Raphinhának valaha is látta-e Xavi épkézláb megmozdulását a baloldalon, ezt így abszolút nem vágom, soha nem működött egy pillanatra sem, ezt feltenni így az év legfontosabb meccsén... Mert így most látványosan nem középpályás lesz, hanem 4-3-3-ban balszélső. Hacsak nem 4 kp-s egyike, de kétlem. Vagy 3-5-2-ben Yamal mögött. Ennél jóval hamarabb játszatnám Felixet is helyette, vagy valamelyik két belső védős rendszerben 4 támadóval. De legyen igaza! Ha Yamal, Gündogan és Lewy jó napot fognak ki, nem fog számítani.
Ennek a védelemnek viszont betonnak kell lennie. A két sztár támadójuk brutális formában ontja a gólokat a hetekben, ha jól rémlik, az edzőváltás óta 9-nél járnak ketten együtt, szóval szükség is lesz rá. És két 1v1-ben és amúgy is remek védőnk lesz rájuk, plusz Koundé.
Chris remélem hozza a mostanság nyújtott teljesítményét, Fermínt meg láttuk már kifejezetten a nagyobb ellenfelek ellen jót meccselni, hátha most is az lesz.

Nem tudom, Raphinhának valaha is látta-e Xavi épkézláb megmozdulását a baloldalon, ezt így abszolút nem vágom, soha nem működött egy pillanatra sem, ezt feltenni így az év legfontosabb meccsén... Mert így most látványosan nem középpályás lesz, hanem 4-3-3-ban balszélső. Hacsak nem 4 kp-s egyike, de kétlem. Vagy 3-5-2-ben Yamal mögött. Ennél jóval hamarabb játszatnám Felixet is helyette, vagy valamelyik két belső védős rendszerben 4 támadóval. De legyen igaza! Ha Yamal, Gündogan és Lewy jó napot fognak ki, nem fog számítani.
Szerintem azon rég túl van a fórum, hogy döntőig menjünk meg ilyenek, szóval ahelyett hogy a legvalószínűbb forgatókönyvet emlegetjük 100. alkalommal, akár beszélni is lehet a következő ellenfélről, ha úgy adódikCamp Nou99 írta: ↑2024.03.12. 19:07:00
Gyerekek. Szerintem teljesen mindegy hogy ki lesz a következő ellenfél ,az ott nekünk a végállomás lesz.
Szerintem azért a city tavaly sokkal meggyőzőbb volt. Idén bármikor el tudom képzelni,hogy kiesnek.Sinya22 írta: ↑2024.03.12. 18:31:54Szerintem is kár attól félni, hogy mi lesz a következő körben. Egyrészt a Napoli sincs jobb formában mint mi, sőt nálunk a sérülések ellenére is javulnak az eredmények, az első meccs alapján pedig bőven mi vagyunk az esélyesek. Másrészt szerintem max a City emelkedik ki ebből a mezőnyből nagyon, a többiek eléggé egyben vannak. A Bayern mutat most valami fellángolást, kérdés, hogy ez mennyire valós majd a BL-ben pl.
Mondjuk ha már következő kör, nincsenek kétségeim, össze lesz hozva vagy a City- Barca Pep miatt, vagy egy Classico. A Napoli után nem lesz még egyszer szerencsénk(ha tovább megyünk ma persze).