Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Nem ismerem,de a képességeihez mérten ellenszenves,arcos srácnak tűnik. Ibrásan adja elő,de Ő, mármint Ibra, azé' volt valaki.
Köszi!
Lehetőségeik is nekik voltak inkább, a bekapott gól pedig szögletből jött, ahol Nunez fogta Stones-t, de csúnyán benézte.
Igazából korábban is eldőlhetett volna, de nagyon hősiesen védekezik ma a MU. Varane-nal azért csak stabilabb a védelem, mint Maguire-ral, szóval ETH a szezon nagy részében ezt benézte szerintem.

Mondjuk ezért pont nem venném elő Xavit, sőt. Ő (igaz kényszerbő is) nemcsak a kupában, hanem bajnoki ranagdókon, BL-ben is siker alkalmazta őket. És én úgy látom, Xaviért is küzdenek a játékosok, pont ennek köszönhetően tudtunk behúzni sok szenvedős meccset, mert nem engedtük el, hanem mentünk a végéig. Persze valamikor ez nem volt elég, de ezzel Klopp-ék is így vannak. Tavalyi szezonban pl. senki nem példálózott azzal, hogy bezzeg Klopp. Idén ők furnak jól, nálunk döcög a gépezet. De néha már túl kritikusnak érzem a hangokat Xavival és a csapattal kapcsolatban. Pedig én sem vagyok egy hurráoptimista ember ezen a téren, de sok esetben az jön már át a kommentekből, hogy itt minden rossz, máshol minden jó, pedig azért árnyaltabb a helyzet.safranek írta: ↑2024.02.29. 10:49:00Azert a pool es Klopp megmutatja Xavinak, hogy kell serulesek mellett fiatalokkal teljesiteni. Nem hiszem, hogy a pool kolykei tehetsegesebbek lennenek, de amit az edzo hozza tud tenni ilyen helyzetben azt hozza teszi es lathatoan a fiatalok imadjak es tuzbe mennek erte.
Nem csodálkozom, a belga sok éve már, hogy a világ egyik legjobb játékosa, bizonyos periódusokban A legjobb, nagyon sajnálom, hogy néha pont előtte volt Messi, vagy pont sérült volt, mikor övé lehetett volna.