Ebből a szempontból engem nem is érdekel, hogy mi lett az eredmény. Szörnyű, hogy a játékvezetők elnézik a pofátlanabbnál pofátlanabb időhúzásokat.
LG írta: ↑2024.03.05. 14:15:54
A bíró elmeszélese teljesen jogos, ő maga is elismerte, hogy hibázott, ezzel szerintem le is zárhatjuk a másik topicban néhány napja történt vitát. Hozzáteszem, ha minket loptak volna meg így, biztos vagyok benne, hogy itt néhány ember véleménye is 180 fokban térne el a mostanitól.
Az biztos. Akkor minden arról szólna, hogy a Real Madriddal akarják megnyeretni a bajnokságot stb.
A bíró alkalmatlanságáról még annyit, hogy az első félidőt is akció közben fújta le, akkor a Valenciával tolt ki. Majd a második félidőben ugyanezt megcsinálta a másik féllel. Tehát ahelyett, hogy normálisan vezette volna a meccset, fújkált össze-vissza. A fetrengéseket viszont valamért nem akarta félbeszakítani. Gaya fetrengése volt a legviccesebb, a hátát lökték meg, és a nyakát meg a tarkóját "fájlalta". A bírók meg hagyják, hogy a meccsek színházi előadásba torkolljanak.