Szerintem idén ezzel pont nincs sok baj nálunk sem. Mi fordítottuk meg a legtöbb meccset, mi lőttük a legtöbb gólt a végén, stb. Xavi bejelentése óta 13 pontot hoztunk a 15ből, de lehetett ez volna 6-7 is, ha nem döntjük el a meccseket nagy mentális erőt tanusítva a végén. BL-ben is a fontos meccsen nagyon odatettük magunkat, pedig ott remeghettek a lábak.Mascherano14 írta: ↑2024.02.26. 12:02:48Egészen érthetetlenül össze-visza ítélkeznek a spanyol bírók, mióta VAR is van. Korában volt minden bírónak "jellegzetessége", ami elfogadható egy bizonyos szintig, hiszen emberek. Ahhoz lehetett alkalmazkodni. De most inkább össze-vissza ítélkezés megy, meccsen belül is, ami persze dühítő mindenkinek. És erre tesz rá a VAR, amit néha érthetetlen okból nem használnak. Most a real járt rosszul, de "túlélte". És amúgy is gyengék voltak, de mégis győznek. Mentalitás!!!
A bírós résszel abszolút egyetértek sajna. Jó példája szerintem a kihívás. Elvileg ugye csak 100%-os hibára lehetne kihívni, aztán ezt olyan, mintha teljesen elfelejtették volna. Néha a semmire kihívják a bírót, néha meg a biztosra sem.
A Reált nem féltem, ezt a meccset nem láttam, de korábban jópárat, és jól játszanak, még akkor is, amikor rengeteg hiányzójuk van. Duplázást sem zárnám ki.