Mert nem kellett, hisz tudták, hogy nekünk őt kötelező elsózni a fizuja miatt, és azt is tudták, hogy mások sem fognak érte nagyokat ajánlani, és ha mégis, a játékos a tízszeres fizut fogja választani. 0 kényszerük volt, minden a kezükre játszott. Így nem is kellett más után nézniük. Ha keménykedtünk volna, más után néztek volna.gránit írta: ↑2024.02.28. 10:38:34Akkor miért nem kopogtattak máshol? Vannak Kessié-nél jobb játékosok.
Korlátozottak a lehetőségeik, ezt ők is tudják. Amíg egy Jotáért 30 milliót fizetnek, addig nem állja meg, hogy Kessié-ért nem adtak volna többet.
És ha elsózzuk 4-5 millióért, akkor mi van (ő sajnos nem is nagyon ér többet)? Inkább játsszon egy évet kölcsönben, és a következő évben próbáljuk meg többért eladni. Ha Csontos Szigfridet játszunk, és minden értékünket elajándékozzuk, akkor egy idő után már nem azért fogjuk áron alul adni a játékosainkat, mert "kényszerhelyzetben" vagyunk, hanem azért, mert mindenki tudja rólunk, hogy gyengék vagyunk.
Ennek az eredménye az, hogy most ott tartunk, ahol. Ez nem most kezdődött, már a Rosell-érában is a fejünkbe vettük, hogy minket csak átejteni lehet.
Hogy adnánk el Lenglet-et többért, mikor a szerződéséből hátralévő évek csökkennek? És addig is fizetnünk kell a fizuját, szóval ez nettó bukta. Én pont ezt látom Laportáék egyik hibájának, hogy túl kemények akartak lenni, mint mikor egy csivava nekimegy egy pitbullnak. Az angolokat nem tudták átejteni.
18 óta követem mélyebben csak a dolgokat a klubnál, addig csak meccset néztem, így igazából erről nem tudok mit mondani, csak amit azóta látok.