Mindez annyit jelent csak, hogy a bevételeink lehetnének nagyobbak is. Ez nem változtat azon, hogy a bevételünk majdnem ugyanakkora, mint a Real Madridé, még úgy is, hogy most nem a Camp Nou-ban játszunk. Biztos lehetnének a bevételeink nagyobbak is, ettől még a létező bevételeink nagyok. Nem tudom, hogy a fent említettek hogy indokolhatnak négyszer akkora különbséget a mi keretünk és a Real Madrid kerete között, miközben a bevételek között alig van különbség. Ráadásul sokkal kevesebbet költhetünk, mint az Atletico Madrid, miközben sokkal nagyobbak a bevételeink. Én ezt sehogy sem tudom összerakni. Illetve de, el akarnak lehetetleníteni minket.Troym írta: ↑2024.02.23. 17:55:45Szerintem meg összerakható a költségcsökkentés okai:
- Elmaradó nézőszám szerintem 40-50 milliós kiesés évente, hogy még a Montjuic megtöltése sem sikerül
- Emiatt az építkezés miatt kevesebb a turista néző is, elmaradó merchandising bevétel szerintem cca 10-20 millió (mezek, sapkák, stb)
-.Juventus meccs elmaradt nyáron 4-5 millió
- Kölcsönadott játékosokat igazából el akarták adni (30-40 millió) de nem sikerült
- Nem fizették ki a Barca studiost (40 millió)
- BL-ben ki tudja csoportkörnél milyen összeggel számoltunk, de 5,5 milliót hagytunk ott Antwerpenben és Hamburgban
- Ki kellett fizetni Roque árát, ha már most jött (gondolom nyári érkezéssel kalkuláltunk)
- Umtiti szerződését felbontottuk, nem eligazolt
- 4 milliós bírság a Neto eladás közbeni trükközésért
- 23 milliós bírság az ottani NAV felé
https://www2.deloitte.com/uk/en/pages/s ... eague.html
Én meg azt látom, hogy ez konkrétan nekünk lett kitalálva. A többi csapat kerete bőven az UEFA-s plafon felett van, a többi csapatot gyakorlatilag nem is érinti, csak minket. Amúgy mért ne lehetne 400 milliós a mi plafonunk, ha a Real Madridé 727 millió?
A pályán én sem látok csalást, ha a pályán akarnák eldönteni, tavaly nem lehettünk volna bajnokok. A pályán kívül akarják elrendezni, úgy tűnik.