Sziasztok! A tegnapi meccs állat volt, bár messzemenő következtetést nem lehet belőle levonii. A legjobban két dolognak örültem. 1. Puyol góljának, csodálatosan érkezett a kipattanóra, mintha Eto'o lett volna ott. Carles nem is "emberből" van, a második félidőben úgy lerúgták, azt hittem a mentő viszi el lábtöréssel, erre felállt és folytatta a játékot. Egy zseni a maga posztján, nem szabad elengedni, és neki mindig a kezdőben van a helye. 2. A másik Ronnie mosolygós játéka, látszott, h igazán élvezi a játékot, már a szabadrúgása is gólt érdemelt volna, de a 93. percben az a csavarás a hosszú felsőbe, az valami csodálatos volt. A mai képes Sportban az utolsó oldalon a Csiszár Jenő azt mondta: van Ronaldinho és vannak a többiek - milyen igaza van, pedig ki nem állhatom az ürgét.
A csapat egész jól kezdte tehát a szezont a bajnokságban és a bl-ben, csak így tovább. Nehéz meccsek várnak ránk otthon és a bl-ben is.
A rotációval kapcsolatban. Nem nagyon értek vele egyet, mert ellentétet, durcáskodást szülhet a csapaton belül. Deco azt mondja a Sztár Sport-beli mai nyilatkozatában: addig OK, amíg csak egy meccset jelent. Mindenki játszani akar, ez így van rendjén, azt is elismerem hátul egy kicsit sokan vagyunk. Azt nem értem, h megvettük zambrottát és thuramot - ez oké, jó igazolások voltak - de ittmaradt az a szerencsétlen Oleguer, magasabb fizetéssel, és kevesebb játéklehetőséggel. Miért nem adtuk el, csak a szája nagy, tudása nulla.Egy gonddal kevesebb lenne, ugyanakkor van Bommelt a középpályáról nem szabadott volna elengedni: hasznos, jól ütköző, megbízható játékos volt, jó felépítéssel. Elöl ugyancsak tülekedés van. Saviola az egyik kedvencem, kiváló játékos, aki sztem bőven befér a Barca keretébe, és rendszeres játéklehetőséget kéne neki adni, nem csalódnánk benne. Gudjohnsentől egy kicsit féltem, de meg vagyok vele elégedve - eddig.
Forca barca! Reszkessetek cseszki-patkányok, meg lesztek ruházva! varga tamás