Peter írta: ↑2024.02.10. 19:24:40
Lehet, hogy korai megelőlegezni még 2-0 után is, de nem egy szint a két csapat, szikrányi kétség sem merülhet fel, melyik volt a jobb csapat 45 perc után.
Abszolút. A magam részéről annyit tennék hozzá, hogy az agyonistenített Aleix García nem sokat csinált, bár volt egy szép taktikai faltja, ami egy mélységi középpályástól vészhelyzetben elvárható, és ami nekünk nem nagyon szokott összejönni, amikor éppen ledózerolnak minket. A mélypont egy Yan Couto nevű játékos volt, aki borzasztóan játszott, az operatőr folyamatosan mutatta is az arckifejezéseit egy-egy hiba után. Ilyen rossz teljesítményt a spanyol elsőosztályban talán még soha nem láttam, sorozatban kapták róla a gólokat, a Madrid direkt az ő oldalán vezette folyamatosan a támadásokat, a végére teljesen szétesett az ember, érthetetlen, miért nem cserélték le. Még Rodrygo is áthúzódott a baloldalra, hogy ő is rúgjon egy gólt erről a játékosról. A meccs végén elsírta magát, Vinicius-ék vigasztalták. Hihetetlen, hogy végigjátszotta a meccset, ilyet talán még nem is láttam soha. (Utólag szerk., kutattam az emlékeimben, amikor Klopp nem hozta le Karius-t a 2018-as BL-döntőben, más hasonló esetre nem nagyon emlékszem, amikor ilyen "teljesítménnyel" valaki végigjátszhatott egy meccset)
safranek írta: ↑2024.02.10. 19:52:01
A realnak nincs belso vedoje egy sem Carvaja jatszik kozepen es igy nyomtak az atma ellen is. Es igy is uraljak a meccseket top csapatok ellen!
Elképesztő, mennyire összeszedett a védelmük. Még ha posztidegen emberek is játszanak ott (például most Tchouameni), látszik, mennyire jól fel vannak készítve. Nem tolják fel ész nélkül a védelmi vonalat, a védők hátul vannak. Nem kerülnek a hátukba, nem kontrázzák szét őket. Nagyon stabilan játszottak.
baas11 írta: ↑2024.02.10. 21:20:47
Valóban jo ötletnek tűnik eladni De Jongot venni belőle 4 Girona játékost mert milyen kis ügyesek
Mert de Jong aztán nagyon sokat ért, amikor mi kaptunk egy négyest... Mi hányat is kaptunk a Madridtól legutóbb? Csak nem tán négyet ugyanúgy, de Jonggal a fedélzeten? Az ő fizetéséből nem négy Yan Couto fizuja jön ki, hanem több mint három és fél Florian Wirtz...
dingdong írta: ↑2024.02.09. 14:50:36
Az, hogy szorosabban kapcsolódjon egymáshoz a top20 szerintem alapvető érdeke az egész sportnak. Muszáj a marketing értékét és a hypeját növelni a focinak. Több pénz és nagyobb keret lehetne belőle és jobban ki is tudnának emelkedni játékosok
Nálam annyi a bototm line, hogy nem kéne ennyire a véletlenre bízni, hogy egy szezonban mennyit játszanak egymás ellen a legjobb csapatok.
Ez teljesen így van, a csapatok már két éve összehozták volna a szuperligát, de a szurkolók ellenezték, mert nem akarják feladni, hogy a kedvenc csapatuk folyton nyer. Egy Bayern-szurkoló például búcsút inthetne a feelingnek, hogy mindig övék a trófea. Igaz, jönne helyette egy másik feeling, és hamar ráéreznének arra, hogy inkább veszítsen vagy döntetlenezzen a csapatuk egy kiváló meccsen, mint 1-0-ra nyerni egy unalmas meccsen. Bizonyíték erre, hogy tavaly is folyton panaszkodtak a szurkolók a folyamatos 1-0-ink miatt, nem tette őket boldoggá a sok győzelem a gyenge színvonalú meccseken. Egyértelműen élvezhetőbb a másik feeling, de egyelőre hangosabb az a vonal, hogy maradjunk a kiscsapatok folyamatos legyőzésénél, még ha el is alszunk ezeken a meccseken. Szerintem akkor fog majd megvalósulni, amikor már akkora lesz az olajos nyomás a klubokon, hogy kénytelenek lesznek egy alternatív bajnokságban és rendszerben gondolkodni, akármihez is ragaszkodnak a szurkolók.