A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026

Úgy emlékszem önkéntes száműzetésbe vonult.
Én is túl erősnek érzem az új szabályt. De ennél is érthetetlenebb az a szabály, hogy a kommentelő nem tudhatja, hogy hány hozzászólását törölték, így aztán azt sem, hogy a szabályzat mely pontjait sértette meg. Pedig a kisgyereknek is elmondják a szülei (ha következetes és jó szülők), hogy miért büntetik meg, anélkül a gyerek csak frusztrált lesz, de nem belátó.Andris írta: ↑2024.02.25. 10:37:08Nekem személy szerint kicsit túl erősek ezek a szabályok, szeretem felhívni a figyelmet kettős mércékre, önellentmondásokra, és bizonyos mérlegelési szempontok bántó mértékű hiányára-mellőzésére. De egyrészt, ahogy írtam, lehet ezzel együtt élni, és amúgy is megértem, hogy a jelenlegi feszült helyzetben szükség van erre az irányra. A moderátor kollégákkal ezt közösen megszavaztuk, és be is tartatjuk. Titeket is kérünk rá, hogy ne csináljatok plusz munkát nekünk, és strigulákat magatoknak, segítsetek h megőrződjön a béke a fórumon.

Mint az bizonyára feltűnhetett az utóbbi héten több figyelmeztetésből, kitiltásból, stb(+ bekerült a felhívások topikba is Alcantara kolléga által), némileg szigorítottunk azon, hogy milyen írásokat és megnyilvánulásokat tartunk elfogadhatónak. Különös tekintettel arra, hogy ha ezek a hozzászólások nem (csak) a csapatról, fociról, játékosokról, edzőről szólnak, hanem a fórumozó közösség tagjairól (személyesen vagy általánosságban), azok hozzászólásáról, hozzáállásáról, vagy véleményének minősítéséről.
Bár ez nagyon off, de rendre vagy a személyeskedő/trágár hozzászólásokat törlik a modik, vagy azokat, amik nem felelnek meg a formai követelményeknek (piramis, dupla...). Legutóbb pont olyan fórumozó lett kitiltva, aki Xavi pártján állt. Ha töröltek egy hsz-t, az ezen, vagy ehhez hasonló okokból történt, gondolom.

Ha így folytatja a mester és a díszes társaság akkor hamarosan az archivált topikoknál keresd!bence0330 írta: ↑2023.12.15. 19:28:46Ott van, az Iroda & mágnestábla részlegben az első topik.
viewtopic.php?f=12&t=431