Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Azért érett a góljuk sajnos, pont arra gondoltam,hpgy most azt érzem,hogy hősiesen védjük az egy gólunkat, aztán volt egy gyönyörű kontránk, amit ellewázott a csapat.. végül csak kaptunk gólt.
Megint azt mondom,fejben nincs egyben a csapat,mint 11 (baromi ügyes) csirke. Persze,hogy kapunk gólt.
Amúgy jó meccs,ha a City ellen lenne ez a játék kép,akkor örülnék is. De ez nem a City. Vagyis az,csak egy másik city
Ok kapuba tartó labda volt,de könyörgöm ezzel tapasztalattal így megoldani?! Már én is annak örülök, ha nem akad meg rajta egy támadás. Az meg, hogy nem tömik labdával csak a helyzekedésén múlik, ami katasztrófális legtöbb esetben.
Egészen hihetetlen, hogy idén hányszor nyalunk be ilyen szinten ritkán sikerülő gólokat. Védhetetlen volt és valóban üresen volt 1 ütemig a csávó, de az ilyeneket 20-ból 1-szer ha belövi ilyen szinten. Előtte meg Lewa megint kihagy egy olyat, amit 50-ből 1-szer hagy ki bármilyen értelmes csatár.
Lehet mondani, hogy a kapus nagyot védett de Lewandowskit elvileg azért hoztuk, hogy ilyeneket megoldjon. Ehhez képest már az a szint, hogy meglepodok ha átveszi a labdát... Megy a szövegelés sok helyen, hogy azert ilyen mert nem tömik labdával. Hát nem tudok erre semmit mondani
Milyen akadémián tanítják, hogy a kapusnak, rendszeresen csínbe kell adni a labdát a legutolsó játékosunknak?
Mindkét kapusunkra jellemző életveszélyes szokás...
A La Masián
A jó megoldást kell a kapusnak választani, ami a labdakihozatal szempontjából optimális. Nem azt, ami látszólag kevésbé kockázatos.
Lamine Yamal is a beautiful overkick Goal but can we talked about Dani Olmo trivela assist first,OMG ❤️❤️Visca Barca |Arsenal| |Man U| |Raphinha| pic.twitter.com/Ir815qgLyJ
Pedri a 2025/26-os szezonban 14 bajnokin 5 gólpasszt adott, az elmúlt szezont ugyanennyivel zárta (37 meccs), amely egyben pályafutása legjobb mutatója is volt ebből a szempontból. ✨ pic.twitter.com/OJVTvoxWSy
️ Raphinha: "Voltak pillanatok, amikor fel akartam adni. Az elején, amikor az ajtók folyamatosan bezárultak előttem, amikor a próbatételek nem mentek jól, amikor úgy éreztem, hogy a dolgok nem haladnak előre.” pic.twitter.com/ON7T3Ycdzw