Nem bántam meg. Bár ez sem volt egy igazlmas meccs, de ennek az az oka, hogy a B04 szintekkel volt jobb a BM-nél. Xabi Alonso konkrétan futballtörténelmet ír ezzel a csapattal. Én már egy ideje elkezdtem nézni őket, és nagyon meggyőzőek. A pontvesztéseik is olyan meccseken voltak, amelyeket kis szerencsével simán behúzhattak volna, mert a dominancia megvolt. A baszk szerintem Pep óta a legnagyobb úttörő lehet az edzők között.
Innen már kell húzniuk, hajrá! Remélem nyáron Xabi megy a Poolba, és Szoboszlait is úgy kimaxolja, mint a B04 játékosait. Örülök, hogy a Real hosszabbított Carlo-val, Xabi + néhány igazolás (Mbappé ugye), és onnantól nekünk lefőtt.
Grimaldot is figyelem, szerintem jelenleg top a posztján. Tegyük hozzá, hogy már a Benficában is bőven jó volt, nem értem, miért nem hoztuk vissza ingyen.

A Bayern pedig igazából nem rossz, a BL-ben szerintem top 3 esélyes a City és a Real mögött. De ebben a szezonban van jobb csapat Németországban. Kane-t sajnálom, úgy tűnik, tovább tarthat az átok. De szerintem jövőre megtörik, szét lesz kapva a Bayer nyáron.