Gránit: amikor azt írtam, hogy nagyon szeretem a csapatomat kicsik ellen gálázni látni (még ha mostanság ez ritka is

), az nem feltétlenül azt jelenti, hogy jobban szeretem. Csak hogy azt is szeretem. Csak hogy mivel úgy többször látom nyerni a csapatomat, több gólt rúgni, azért élvezem. Nyilván ha puszta izgalomról beszélünk, akkor egy Porto elleni téttel bíró meccs jobb. Csak pont ebből nem akarok rengeteget, mert nem lenne izgalmas. Plusz empatikusabb megközelítés is belejátszik, egy BL-csoportkörben nem csak azért örülök, hogy lesimázunk egy Kijevet, mert gáláztunk, hanem mert pihenhettünk is. Ha 35 fős minőségi keretünk lenne, akkor máshogy tekintenék a dologra, így örülök, hogy megúsztunk egy meccset félgőzzel.
Nyilván te s szuperligát úgy gondolod, hogy kvázi csak az lenne, de szerintem az nem fog megvalósulni, vagy nehezen tudom elképzelni. Más esetben meg tényleg akkora keret kéne már, amit szintén nem tudok elképzelni a valóságban úgy, hogy jelenleg iszonyat mennyiségű top/gazdag csapat közt oszlanak el a játékosok.
Szóval ezt csak úgy tudnám elképzelni, ha kilépnénk a Ligából. Akkor viszont jelentősen visszaesne a meccsek száma, amit pár %-al támogatnék is a terhelés levétele miatt, de amúgy nyilván szeretek sok Barcelona-meccset nézni. Szóval sok ilyen aggályom van, nem látom, egyáltalán hogyan, milyen feltételek mellett lenne ez igazán jó. Biztos van ilyen ideális eset, de oda eljutni ekkora változásokkal...
Chino írta: ↑2024.02.08. 10:41:35
Az a legviccesebb, hogy lefényképezték utána edzésen a "sérült" lábat és volt rajta egy seb, aztán kiderült, hogy nem is az ő lába volt és jött a magyarázkodás, hogy az övé volt csak éppen a másikat fotózták le.
Ráadásul közvetlenül a sípcsontjánál volt ez a seb, amit a sípcsontvédő egyértelműen takar.
Az az igazság, hogy a VAR nemhogy használ, inkább több csalásra ad esélyt. Egyre több hanganyag kerül napvilágra (még a Getafe ellenit is elővették) és a VAR szobában ülők nagyon befolyásolják az ítéleteket, folyamatosan győzködik a bírót egy-egy ítéletnél. Kihasználják, hogy a kutya sem fog emlékezni arra, hogy ki ült ott fent, mindenki a játékvezetőt fogja elővenni.
Nem véletlenül indított pert a játékvezetői testület a sok kiszivárogatás ellen, a bibi csak az, hogy a szerződésben foglaltak szerint a Mediapro felveheti ezeket a beszélgetéseket is.
Hátha beijednek Romerótól és visszavonják másodfokon, csak azért, hogy ne tűnjön csalásnak a Nacho eset miatt. Bár úgy tűnik, rinocéroszbőr van az arcokon már, szakmai felkészítés helyett erre gyúrnak. Tavaly is volt egy olyan meccs, mikor már nagyon csalással vádolta mindenki Gil Manzanot, és lehozott valami derbit úgy, hogy végig nekünk fújt.
Na igen, utánanézni ennek is lusta vagyok, de nagyon vártam a változtatást, hogy hallhatjuk a VAR-t, erre meg szivárogtatásért perelgetnek. Röhej, pont ez volt a lényege. Ha csak azt adják ki, amihez nekik kedvük van, kb nem volt értelme a változtatásnak.
Ja, hát a VAR egy baromi jó eszköz, amit sajna rosszul használnak. Itt spanyolban mindenképp. Angliában totál más a helyzet, ott is van 1-1 tévedés, de ott tényleg tévedésről beszélhetünk, lásd a Liverpool ellen kiszivárgott hanganyagot, szinte lehetett hallani, ahogy leesik a tantusz, mit néztek el. És ott ez körbejárja az országot, és visszhangja van. Na ebben tán itt is változás van, teljesen fű alatt már nem tévedhetnek agyba főbe, és előbb-utóbb már hatalmas lesz rajtuk a nyomás.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy