Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Biztos sokan fognak egyetérteni Veled, ha gúnyolódsz rajtuk.bunga írta: ↑2024.02.04. 10:33:53Az anti - Frenkie brigádnak két sláger témája van. Az egyik, miszerint nem is olyan jó játékos. Ezt vita helyett az edzőre és a játékostársakra kellene bízni. A másik, hogy csillagászati a fizetése, amit nem érdemel. Meglepő számomra, hogy akik ezt hajtogatják, remekül tájékozottak különféle pénzügyi dolgokban, csak azt felejtik el, hogy ezt a pénzt még csak nem is a Barto korszak pénzszórása ítélte neki, hanem abból adódik, hogy korábban neki járó pénz kifizetését halasztották el kölcsönös egyetértésben, átütemezéssel. Még az is lehet (nem értek hozzá), ha a brigád vágya teljesülne és Frenkiet eladnák, a korábban esedékes pénzt ki kellene neki fizetni a vételárából. Bár ha a téma becsípódött, észérvekkel úgyse lehet kilazítani.
Egy az egyben nem, a holland fiatalabb, a németnek meg 25-ben lejár a szerződése. Úgy tudom, nem akar hosszabbítani, így a nyár az utolsó eséje a bajoroknak, hogy bármennyi pénzt lássanak belőle, így is már csak minimálisat, senki sem fog sok pénzt kiadni érte, akkor inkább várnak egy évet.DaVeR írta: ↑2024.02.04. 11:00:41Ingyen szerintem nem tudnánk elhozni én inkább arra gondoltam, hogy a két játékos csapatot cserélne. Az FFP miatt nem tudnánk Frenkiet annyiért eladni, hogy a felhasználható pénzből Kimmichet megvásároljuk, de a játékos cserébe szerinten nem tud beleszólni így az FFP..
Ingyen szerintem nem tudnánk elhozni én inkább arra gondoltam, hogy a két játékos csapatot cserélne. Az FFP miatt nem tudnánk Frenkiet annyiért eladni, hogy a felhasználható pénzből Kimmichet megvásároljuk, de a játékos cserébe szerinten nem tud beleszólni így az FFP..
Ha Frenkie-t el tudnánk adni jó pénzért, a németet pedig behúznánk ingyen, akkor igen. A jelenlegi helyzetünkben nekünk ez egy jó üzlet lenne.DaVeR írta: ↑2024.02.04. 10:48:00Kicsit ránéztem kinek jár le 24 vagy 25 ben szerződése jelenlegi tudásunk szerint és egyfelől jött a felismerés, hogy Mbappe nem hosszabbított még szóval nyáron lejár a szerződése és biztos a nyár róla fog szólni, viszont ha a többség DMC t szeretne és akár Frenkie árán is.. Nos 25 ben jár le Kimmich szerződése.. De ő most Februárban lesz 29.. Transfermarkt a két játékost hasonló értékre becsüli.. Elcserélnétek?
Ez igaz, de ettől még foglalja a helyet a kasszában, és szurkolóként ez eléggé számít, mert alapvetően hátráltatja a klubot. Nyilván nem az ő hibája, és senki nem mondja, hogy DJ nem jó játékos, csak nem éri meg azt a mondjuk 3 játékost, aki a helyén lehetne a keretben.tatesz1990 írta: ↑2024.02.04. 08:55:502. Túl sok a fizetése! Ez igaz. De ez a játékos "hibája"?? A magas fizetés minősíti őt játékosként?! Nem!! Én is kaphatnék Laportától évi 60M €-t, attól nem lennék elég jó játékos, és Messi is kereshetett volna itt 1 €-t, akkor se lett volna rosszabb focista.
Ma reggel olvasgattam a legfrissebb fórum hozzászólásokat. Majdnem mindenhol negatív véleménnyel találkoztam Frenkie de Jonggal kapcsolatban. Kezdem azt érezni, hogy abszolút nem értek a focihoz semmilyen szinten.dingdong írta: ↑2024.02.03. 23:25:32Mindig beszéd téma volt Frenkie magas fizetése de most hogy szó esett róla kicsit utána olvastam hogy konkrétan mennyire magas arányaiban. Kár volt.
Ő europa második legjobban fizetett jatekosa Mbappe utan ebben a szezonban is?? Felment a vérnyomásom így estére. Persze hogy nem akar elmenni ha haaland meg de bruyne együtt keres annyit mint ő itt...
Eddig sem tartottam olyan komoly kulcs játékosnak de ennyi pénzért ez a teljesitmény ez az én szememben nulla. 19 fős a keretünk. Ahogy írtátok is nyugodtan jöjjön 4 ígéretes ember a helyére.
Nem tudom a capology mennyire hiteles forrás de ha igen akkor sok más ember fizuja is megér egy misét itt a csőd szélén táncolva.
Értem a logikát meg h “vékony” a keret - vagy sar az orvosi stáb !?- de ezt a Kinder megoldást semmilyen formában nem tartom jo üzletnek es kivitelezhetőnek sem !
Frenkie 37.5 milla fizu -> 80 m az eladasi erteke
Ki lenne az a 3-4 “hasonló” jatekos akik a nyáron ide jönnek ?
Élnék azért a gyanúperrel, hogy ha mást sulykoltak volna bele edzésről edzésre évről évre....
Ezzel nagyon egyetértek. Ő az egyik oka a játékunk lassúságának. Megalszik a tej a szájában, olyan lassan játszik. A sokszor nézhetetlennek titulált játékunknak ő az egyik oka.
Nem hiszem, hogy a gólokban meg gólpasszokban kéne mérni az idei teljesítményét, miután 6-ost kell játszania, ès ő a fő ütköző, szerelő, labdát hátulról felcipelő, játékot forgató emberünk egy személyben, miközben fizikálisan ő tesz a leginkább eleget Xavi brutál elvàràsainak. De Jong klasszis, Peptől kezdve Kloppig mindenki tàrt karokkal várnà, ebben biztos vagyok.Zsoma írta: ↑2024.02.03. 07:39:44De Jong a hátán viszi a csapatot? Erről lemaradtam. Az idei szezonban eddig 1 gól, 0 (!!!) gólpassz. Persze lehet mondani, hogy a csatársor be van oltva gólok ellen, de De Jong az egyik legtúlérkeltebb játékos szerintem, a teljesítményéért pedig ez a fizetés vérlázító.
De Jong a hátán viszi a csapatot? Erről lemaradtam. Az idei szezonban eddig 1 gól, 0 (!!!) gólpassz. Persze lehet mondani, hogy a csatársor be van oltva gólok ellen, de De Jong az egyik legtúlérkeltebb játékos szerintem, a teljesítményéért pedig ez a fizetés vérlázító.
De Jong a hátán viszi a csapatot? Erről lemaradtam. Az idei szezonban eddig 1 gól, 0 (!!!) gólpassz. Persze lehet mondani, hogy a csatársor be van oltva gólok ellen, de De Jong az egyik legtúlérkeltebb játékos szerintem, a teljesítményéért pedig ez a fizetés vérlázító.Chino írta: ↑2024.02.02. 18:36:43De Jong eladása a legnagyobb baromság lenne. Ha egy csapatot akarunk építeni pont a klasszisoktól nem kellene megválni, akik köré lehet építeni a kezdőt. Teszem azt eladjuk Pedrit, De Jongot, Araujot, mondjuk 200 millió körül. Ebből tudunk venni 2-3 hasonló képességű játékost, akikről még azt se tudni mennyire válnának be. Mivel vagyunk előrébb? De Jong fizetése is annyi-amennyi, sokkal kevesebbért egy sztárjátékos ki tudja jönne-e, miközben a holland hátán viszi a csapatot jó ideje.
Vagy egy Pedri-szintű játékos 6 millióért kikötne itt.
És akkor ott vagyunk, hogy nem tudjuk bővíteni a keretet sem. Arra támaszkodhatunk, hogy majd 3-4 U19-es/Atletices kölyök megoldja a problémát.
Azzal, hogy hivatalosan az Atletic tagja még nem kell ott játszania vagy feltétlenül kevesebb lehetőséget kapnia. Gavi is hasonló volt. Csak nemrég kapta meg a felnőtt szerződését, de attól függetlenül teljes mértékben az A-kerethez tartozott. Egyszerűen nem ment a regisztráció. Roque is csak úgy tudott jönni, hogy Gavi a sérülése miatt kikerült a keretből és kvázi a helyére regisztrálták a brazilt, Yamal sem az A-csapat tagja, eddig Fermin sem volt.gránit írta: ↑2024.02.02. 16:48:07Hát ez az, Pedri sokszor sérült, mégsem kellett Torre. Ezt nem is értettem nyáron. Inkább tömködjük a lyukakat ugyanazzal a néhány emberrel. Volt lehetőségünk, de valamiért nálunk ugyanazok a játékosok vannak túlterhelve. Én azt gondolom, leginkább az áll a dolog mögött, hogy menne a B-be, vagy egyszerűen alig jutna játéklehetőséghez. De Jongot korábban is próbáltuk lepasszolni, de a 37 milliós fizetéséről miért is mondana le. Én arra tippelek, hogy 2026-ig elmozdíthatatlan, és a kezdőből is kirobbanthatatlan. Gavi ősszel jön vissza, ő is kirobbanthatatlan. Pedri szintén.
Ez mind edzőfüggő. Más felálláshoz, más taktikához, máshol nevelkedett edzőhöz lehet más középpályások fognak előkerülni, vagy valaki hátraszorul a sorban. Ha újra valami régi motoros kerül képbe, akkor nyilván erre kisebb az esély, de most valamiért azt érzem, hogy külsős edző fog jönni.