Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Osztom. A portugálok sehogy se mentek az írekhez nekik mindegy mindegy volt, hiszen otthon biztos vagyok benne, h bedarálják az örményeket. Haza pálya előnye nálunk van és biztos vagyok benne, h lesz ismét kiállítás is. Tegnap lefocizták a semmilyen Portugálokat, de azt a focit amit alapból tolnak az Írek ki nem állhatom. Én x-t érzek..drobika írta: ↑2025.11.14. 08:38:27Ez a portugál vereség épp annyira volt ,,természetes,, mint a grúzok elleni az EB.-n. Ennyi.
Nekik van még egy meccsük otthon az örmények ellen, ezt jól tudták. Az írek is tudták... 99 % hogy nyernek majd otthon, ezt is tudják.
Most végre megérdemelnék, hogy az az 1% jöjjön be.
Nekünk hozni kell a meccset az írek ellen akárhogy is. Minden eszközzel az eredmény érdekében. Ha ezt nem tudjuk megtenni, nem is érdemeljük meg a selejtezőt.
Otthon, full ház, mindenki a csapat mögött. Nincs félremagyarázás, hozni kell a kötelezőt.
Ilyenkor van jelentősége a mi idegenbeli meccsünknek amit a bírónak köszönhetnek az írek! Itthon sztem is nehèz meccs lesz… sztem x lesz
Ilyenkor van jelentősége a mi idegenbeli meccsünknek amit a bírónak köszönhetnek az írek! Itthon sztem is nehèz meccs lesz… sztem x lesz
Ahogy nézem 1 pontra vannak a playoff helyektől, ebből még lehet valami. De 1 osztállyal feljebb lép, ez mindenképp jó.

Ha valami csoda folytán tudok/tudunk még jegyet szerezni, én biztosan ott leszek.

Nagyon jó helyre igazolt a fejlődése szempontjából. A Barca azért az utóbbi években leépített néhány játékost sajnos, szerintem vele is ezt csináltuk volna, de ezt igazából felesleges is találgatni.