Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Tavaly nagyon jó volt a dán, ebben a szezonban viszont tényleg gyenge.Bob_Marley írta: ↑2024.02.03. 18:40:44Nekem komoly kétségeim vannak Christensen szemben, nem elég labdabiztos egy kulcs pozícióban. Látni nehezen is hozzuk ki a labdát. Ha már kísérletezés Cubarsit inkább eltudnam képzelni ebben a pozícióban.
Volt olyan időszak, amikor én is el voltam ájulva tőle, de már egy ideje nem a régi. A sok sérülés is benne van valószínűleg. Remélem van még visszaút, és nem nyírtuk ki teljesen a csapágyasra hajtással.Pedri...20 méterről az ellenfél kapujától hátrapassz, majdnem meg is szívtuk.
Nem tudom sokan miért vannak elájulva tőle, full alibi, persze néha vanak szép megmozdulásai, de ennyi.

A fejlődés megkérdőjelezhetetlen..Ronaldinho&Barca írta: ↑2024.02.03. 18:37:07Eddigi meccseken rendre gólt kaptunk az első 10 percben, így ha most ez kimarad, már fejlődtünk.![]()

Amennyibe jól sejtem, ő volt: https://www.eurobarca.hu/hirek/atigazol ... -bergvall/

Valóban láttunk már ilyenért büntetőt ítélni, de ha meccsenként 4-5 gólt nyelünk, akkor nincs az a helyzetkihasználás és góltermés, ami ezt kompenzálni tudná. Korábban a BL-ben jött ez elő, tavaszról tavaszra, hogy a gyorsabb, dominánsabb csapatok kitömnek minket. De most már a kiscsapatok is megszórnak minket. Ilyen taktikával nem is csoda. Hiába mentenénk fel a dolgot a szűk kerettel, a sok fiatallal, ilyen taktikával egy erősebb keret is bukna.Kovbal88 írta: ↑2024.01.29. 09:16:27Villareal ellen nem adták meg a tizit, amit személy szerint nem is bánok, mert nem szeretem, mikor ilyen kiélezett helyzetben, egy tizenegyes dönt, amit azért ugye ki is lehet hagyni. Az meg ciki. De hozzáért a könyökéhez a labda, láttam már ilyenre sőt kevesebbre is büntetőt. Aztán Gündogan lövésénél szintén, a földön fekvő játékos kezét érte a labda.gránit írta: ↑2024.01.28. 13:34:38
De, mostanában mindig ilyen gólokat kapunk. Meccsről meccsre kitömnek minket, tehát ez nem a véletlen szüleménye, hanem törvénszerű. Négyet-ötöt kapunk attól, aki éppen szembejön. A Villarreal az alsóházban tanyázik, és két meccsen nyolc gólt lőttek a Barcelonának ebben a szezonban. Egy Villarreal ellen két meccsen kaptunk nyolcat... Girona, Madrid, Bilbao, Villarreal, éppen aki jön, kitöm minket.
A hosszabbításban kaptunk két gólt, ahogy a Bilbao ellen is ezeket, ez már lehetett a fáradság jele
Xavival amúgy szerintem nem is a bajnokságban van a gond, első és második helyett hozott, idén ez lehet a harmadik legrosszabb esetben a negyedik, de ez még bele kell hogy férjen, ma megvizsgáljuk a szezont. Egyszerre 3 fiatal van a kezdőben, 17 év körüli srác, legyenek bármilyen jók, nem ez a normális.