Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem vagyok benne biztos, hogy azonnal edzői munkát fog vállalni.
Sejtettem, lehetett látni rajta, hogy mintha már kicsit elengedte volna. Kérdés, hogy a játékosok mióta tudják, nem lennék meglepve, ha egybeesne a formahanyatlással.Xavi: "I feel very good. I made my decision a long time ago, and it feels liberating to announce it."
Nagyon meglepődnék ezen. Nincs zseton rá! Pihenni akar valszeg. Azt is el tudom képzelni, hogy van valamilyen egészségügyi gondja, amit most év közben nem igazán akarna elmondani. Ja és szerintem soha nem is fordult meg a fejében, hogy egy ilyen focit játszó csapatot vezényeljen.
Mister titokzatosan mosolygót.Saviola írta: ↑2024.01.27. 22:19:28Azért ezek a szélsőségek zseniálisak itt. Én sem támogatom, mert ez a szezon katasztrófa, de mégis kit tennél a helyére ma este? A 0 eurónkból?NewNagyatyesz írta: ↑2024.01.27. 22:14:15Korrekt, de nem biztos, hogy szerencsés hogy nem megy most egyből.
Mondjuk ahhoz képest, hogy egy ideje meghozta a döntést, mégis a jövő évi igazolásokat tervezte Decoval. Szóval valahol sántít a sztori, de nem is ez a lényeg. Így mondjuk van idő eladni vmit, hogy hozzunk egy edzőt.![]()
Azért ezek a szélsőségek zseniálisak itt. Én sem támogatom, mert ez a szezon katasztrófa, de mégis kit tennél a helyére ma este? A 0 eurónkból?NewNagyatyesz írta: ↑2024.01.27. 22:14:15Korrekt, de nem biztos, hogy szerencsés hogy nem megy most egyből.
Mondjuk ahhoz képest, hogy egy ideje meghozta a döntést, mégis a jövő évi igazolásokat tervezte Decoval. Szóval valahol sántít a sztori, de nem is ez a lényeg. Így mondjuk van idő eladni vmit, hogy hozzunk egy edzőt.
Én úgy spekulálok, hogy Laportával megdumálták, és lehet hogy jelenleg nincs kire váltani.NewNagyatyesz írta: ↑2024.01.27. 22:14:15Korrekt, de nem biztos, hogy szerencsés hogy nem megy most egyből.
Mondjuk ahhoz képest, hogy egy ideje meghozta a döntést, mégis a jövő évi igazolásokat tervezte Decoval. Szóval valahol sántít a sztori, de nem is ez a lényeg. Így mondjuk van idő eladni vmit, hogy hozzunk egy edzőt.
Egy percig se aggódom amiatt, hogy elküldik Xavi-t. Laporta úriember, és a csapat is támogatja. Itt lassan jönni fognak az eredmények, ma is már fociztunk, az hogy nem nyerünk az egy dolog, de már három mérkőzés óta van játék.