Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez azért nem ilyen egyértelmű, hogy ki a legjobb, bár neki kétségtelenül nehezebb dolga volt, mert kiegyenlítettebbb volt a mezőnyZsolti írta:Sennánál senki sem bolt jobb,és nem is lesz.barca52 írta:Én is nagyon sajnálom, hogy Schumi visszavonul. Minden idők egyik legjobb forma 1-es pilótája. Kár, hogy Senna meghalt, kíváncsi lennék, milyen csatákat vívtak volna a 90-es évek közepén![]()
SCHUMI FOREVER![]()
Sennánál senki sem bolt jobb,és nem is lesz.barca52 írta:Én is nagyon sajnálom, hogy Schumi visszavonul. Minden idők egyik legjobb forma 1-es pilótája. Kár, hogy Senna meghalt, kíváncsi lennék, milyen csatákat vívtak volna a 90-es évek közepén![]()
SCHUMI FOREVER
Hy Rapika!Rapika írta:Én annyira Schumis vagyok,hogy mikor meghallottam a "last" szót a nyilatkozatában és tudatosult,h uccsó versenye volt olaszországben,elkezdtem pityeregni...
![]()
Nem hiszem,h jövőre nézem a forma-1-et nélküle!![]()
Villeneuve elleni harcától nézem és szurkolok Neki mindig!
Mindenki más le volt,van szarva nekem...![]()
![]()
Olyan érzések voltak bennem,mikor bejelentette a visszavonulását,mint mikor fehér lepedővel takarták Silverstone-ban...
Ezzel semmi gond sincs,teljesen korrekt hsz!Badi írta:Én kifejezetten örülök, hogy Schumi visszavonul.. sohase szerettem, gyakorlatilag mindig ellene drukkoltam (ettől függetlenül elismerem, hogy a legjobb)
de nem ezért örülük neki, szükség volt már a vérfrissítésre. így jövőre minden eddiginél szorosabb lehet a VB
Egész pontosan:Los Banditos írta:Sajnálom hogy visszavonul,több mint 80 győzelem 70 pole rengeteg leggyorsabb kör feledhetelen előzések és 7vagy 8 VB cím,ilyen karriert soha senki nem ért el még álmodni se nagyon álmodhatott róla hiszen Schumi messze a legjobb.![]()
Az Olasz GP-ről annyit hogy megköszönhetjük ezt a FIA-nak,hiszen ha nem büntetik meg akkor nem hajtja szét a motorját.Ennek ellenére 2 pont elég nececs lesz szerintem az utolsó futamon dől el a vége ugyanis most jön Kína ami Alosno pályája aztán Suzuka ami Michaelé és egy Brazil GP amit tavaly Alonso nyert meg...
Kimi pedig kiváló utód lesz azthiszem ő lesz az új kedvenc
Az igaz,hogy csodaszép vörös színe van,de a környezet eléggé színtelen...Scorpio írta:Räikkönen ajándékot kapott a Ferraritól?
Kicsit szép a piros csoda!
http://www.vezess.hu/hir.php?idx=8486
Los!Los Banditos írta:Nemis lenne baj ha egy kicsit visszafogják a motorfejlesztéseket,így legalább nem lesznek olyan nagy balesetek,még ha meghoznák azt a a döntést hogy mindenkinek egyforma márkájú gumit kellene használjon akkor még jobb lenne.![]()
Maximálisan egyetértek!!!Szakacs írta:Ha de sztem ez hulyesegminden csapat annyit kolt amennyi jol esik
na jo ez a kisebb istalloknak tesz majd jot... de akkor is
mert hat a forma1 nagy resze megis az auto fejlesztesrol szol...jo a pilotakrol is,jo nem eroltetetem mert ugysem tom meggyozni a FIA-t
ezt már az angol nagydíjon eldöntötték.Szakacs írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=120953&
A Nemzetközi Automobil-szövetség (FIA) a jövő évi Formula-1-es világbajnokságtól befagyasztja a motorfejlesztéseket....
Miert is ??? A FIA elnoke tiszta beteg
Ő lett volna a legboldogabb első futamgyőzelme küszöbén, ha Schumit elengedhette volna az utolsó körben.Los Banditos írta:Massa elég sokszor mondta hogy ő is boldogabb lenne ha mindkét cím az övék lenne,és a végén is mondta hogy sajnálja hogy nem tudott segíteni Michaelnek.