A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026

Szerintem nem, ez most nem szokványos eset. Nem feljutni a másodosztályba nem ugyanaz, mint kiesni a harmadosztályból.
Ilyen esetben tenni szoktak az Atleticre. Guille szerintem tuti fent lesz, a szezonban a Bl-t és a bajnokságot figyelembe a szezon felében mindig ott ült a padon, Unai és Prim után talán ő az akivel kezdődik a csapat összeállítása. Ha felépül Toni őt is nagyon könnyen el tudom képzelni, hogy perceket kap (nagyon sok cikk jelent meg, hogy Flick őt szánja Yamal tehermentesítésére) A sérüléséig a szezon kezdete óta ő is rendszeresen fent volt a meccseken és a felnőttekkel edzett.. A Sergi Dominguez-Cuenca duóból is várhatóan az egyik szerephez jut. Darvichra kíváncsi leszek.brazilfan írta: ↑2024.12.06. 11:21:47Régebben a szezon első kupameccsei mindig alkalmat adtak arra, hogy a nagyok között is láthassuk a B-csapat húzóembereit, a legtöbbjük számára ez volt az egyetlen esély, hogy a felnőttekkel játszhassanak.
Most nincs ilyen játékos, az összes fiatal régi jó ismerősünk, aki pedig esetleg még szóba jöhetne, arra nagyobb szükség van és lesz a kiesőhelyek közelébe sodródott Atleticben, mint a kupa első fordulóiban.
brazilfan írta: ↑2024.04.12. 13:01:19Távol vagyok attól, hogy Athletic-drukker legyek, mégis tetszik, hogy a baszkok hogyan ünnepelték meg a kupagyőzelmet. A Barca- és a Real-drukkerek hajlamosak lenézni a Király Kupát, de szerintem a bilbaóiaknak van igazuk.
https://www.youtube.com/watch?v=3m8Augqi9B0&t=1s
Most komoly? Szerinted a 15 évesnek kéne a Barcát ott tartani azon a szinten, ahol történelmi alapon nagycsapatként kéne tartózkodnia?Camp Nou99 írta: ↑2024.01.25. 10:16:43https://www.mundodeportivo.com/futbol/f ... elona.html Ezekkel a bocsánatkérésekkel tele van a padlás.
Annak ellenére, hogy én sem akarom korán hypolni, mindenféle csoda jelzőt aggatni rá, sőt a franciát is nagyon kedveltem, nagyon sajnáltam, de tegnap is ő volt az egyetlen, aki bármi veszélyt tudott okozni.Ronaldinho&Barca írta: ↑2024.01.25. 13:02:05Azért Dembele tudásától még rohadt messze van Yamal és akkor finoman fogalmaztam. Ígéretes, maradjunk annyiban. Ennyi erővel Ft meg egy VIlla.bence0330 írta: ↑2024.01.25. 09:40:15Az, hogy mi annyit fizettünk érte, nem jelenti azt, hogy annyi az értéke. Jelenleg pontosan ugyanannyira becsülik a két játékos értékét amúgy. Nem csak a gólok, impact, clutch, cselek, védekezésben szerintem mind üti már most a szintjét Yamal, az elmúlt hetekben meg már inkább jobb. Úgy decemberig nem nagyon értettem, mit keres a pályán, de rossz már akkor sem volt. De egy ideje megérkezett.
Meg hát ha Dembélé beragadt karrierjére egy szót akarunk mondani, akkor nálam az a szó a "csalódás", szóval semmiképp se legyen ilyen. Salah karrier kinézhet neki szerintem, hozzá kell hasonlítani, vagy legelső körben egy Saka-hoz, bár a natúr tehetsége több az övénél.
Persze a legjobb lenne, ha nem hasonlíthatnánk senkihez, de ez lehetetlen.![]()
Tegnap két ordító nagy ziccere volt amit kihagyott, lehet 16 éves de ő kapja meg a lehetőséget, ha a 87.-ben azt berúgja szinte biztos továbbmegyünk, mert a 2. félidőben szépen brusztoltunk, Araujo is feljavult. Ez mind megítélés kérdése. Én piszok mód örülnék ha itt lenne a francia, mert most a támadó játékosunk egy 16 éves kis taknyoson múlik.. Dembelenek sokkal nagyobb ráhatása volt a játékra, sokkal nagyobb veszélyt jelentett, mind sebességben, mind 1-1 elleni játékban, sokkal agilisebb volt, de kár is összehasonlítani egy ifistával, teljesen máshol tart a két játékos a pályafutásában. Yamal tegnap tovább rúghatott volna minket, de őt védjük, Xavit meg szokás szerint szidja mindenki, ezért szép a foci.
Azért Dembele tudásától még rohadt messze van Yamal és akkor finoman fogalmaztam. Ígéretes, maradjunk annyiban. Ennyi erővel Ft meg egy VIlla.bence0330 írta: ↑2024.01.25. 09:40:15Az, hogy mi annyit fizettünk érte, nem jelenti azt, hogy annyi az értéke. Jelenleg pontosan ugyanannyira becsülik a két játékos értékét amúgy. Nem csak a gólok, impact, clutch, cselek, védekezésben szerintem mind üti már most a szintjét Yamal, az elmúlt hetekben meg már inkább jobb. Úgy decemberig nem nagyon értettem, mit keres a pályán, de rossz már akkor sem volt. De egy ideje megérkezett.
Meg hát ha Dembélé beragadt karrierjére egy szót akarunk mondani, akkor nálam az a szó a "csalódás", szóval semmiképp se legyen ilyen. Salah karrier kinézhet neki szerintem, hozzá kell hasonlítani, vagy legelső körben egy Saka-hoz, bár a natúr tehetsége több az övénél.
Persze a legjobb lenne, ha nem hasonlíthatnánk senkihez, de ez lehetetlen.![]()

Írtam, hogy így is maradt még cserénk.
És akkor SR nem kerül pályára?
Volt még cserelehetőségünk, tehát Pedri cserén túl is be lehetett volna hozni Femint Yamal helyett, az is frissített volna a csapaton és semmilyen fiatal játékos limitbe nem ütközött volna.