A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026
Roque az érkezése óta kisebb kellemetlenséggel küszködik, nem jegelve van.
Én nem is ide vezetném le, ahogy Koundénál írtad, hogy milyen indiszponáltnak tűnt, na kb a csapat jó részére is ez a jó szó. Én azt láttam, hogy a bilbaoiak hajtanak, küzdenek, hullafáradtak, egy-egy sprint után többeken is azt látom, hogy a fülükön veszik a levegőt, majd' összeesnek.
Csak ők játékossal is.
Hamarosan egy front sem lesz már, így viszont pénz sem. Az elkövetkező két évet csapatépítésre kell fordítani, többségében fiatalokat játszatni, akikkel hosszú távú szerződést tudnak kötni kevés pénzért. Szóval az öregeket kispadra kell ültetni, aki el akar menni, elengedni, és ne várjunk komolyabb eredményt két évig. Viszont ha marad ez a mostani vegyes felállás, két év múlva sem lesz eredmény.Andris írta: ↑2024.01.25. 00:07:14Senkinek nem ronek fel semmit, abszolut keteselyes meccs volt, hatalmas es izgalmas csata, nagyon jo ellenfellel.
Emelt fovel mehetnek haza a sracok, azt gondolom.
Sztem a hiba leginkabb ott van, hogy negy fronton akarunk helytallni egy olyan kerettel, amivel ketton se nagyon lehet. Sajna, de ez a valosag, es nincs is igazan felelose, ebben a helyzetben vagyunk es kesz. Hosszu lesz a kilabalas, ahogy ezt paran mondogatjuk is folyton.
Az elot olvasva sajnos nagyon elszomorodtam ma is idonkent.
Hajra!

Az első félidő második felében miután találtunk egy gólt jobbak voltunk, amúgy végig veszélyesebb volt a Bilbao.

Yamal elpasszolta a labdát, aztán elvették Baldétól...