Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A mai gólnál rád cáfolt...Silvanus írta:Giuly-nek nem azzal van a baja, hogy lassú, mert NEM AZ! Az a baja, hogy nem tud cselezni, semmit! Ezért képtelen sokszor átmenni egy védőn... és mivel szinte csak arra tudja rúgni a lasztit, amerre áll, ezért is hagy ki annyi helyzetet. Ez van. Sokat köszönhetünk neki, szimpatikus játékos, de tény: gyenge!!! Saviola százszor jobb nála! Messiről már nem is beszélve... Messi ha labdát kap és megindul vele máris azt nézem, hogy most milyen csellel, milyen zseniális húzással játsza meg azt, és ez bizony be is jön neki 10-ből 8-szor mondjuk, míg Giuly mit tesz??? 10-ből kb. 8-szor belevezeti a labdát a védőbe. Nem figyeltétek meg, hogy Giulyre csak ívelgetik sokszor a labdát? Na vajon miért? Mert csak funi tud, ennyi... vagy előbb odaér, vagy nem. Messi pedig viszi-viszi... és mi meg örülünk!!!
örülnék ha ugy futnék mint giulylionelmessi19 írta:lehet, hogy fejre estem.barcafan írta:fejre estélGiuly lassú
akkor Overmars is az volt...
![]()
de úgy láttam az elmúlt 15-20 meccsen, hogy alig tud elmenni egy két védő mellett. jó lehet hogy túlzás a lassú de már nem elég gyors. közel sem eléggé. és senki sem tudja indítani, csak Dinho, és csak azért mert ő képes 2cm pontossággal lőni. rosszul helyezkedik.
Overmars sem volt már olyan gyors, mint az Ajaxban.
Dos Santos mikor lesz 18? jó lenne pl Messi cseréjének.
haver nekem nincs sk-m ezért idén még egy barca bajokit sem láttam élőben, ez pedig nem okoz örömöt, csak ezért érdekel.Rapika írta:Mindig a kövi meccsre koncentrálunk haver!:)
AZ pedig ma van,nem 7végén!:)
Eddig én is igy voltam vele, de az 5 millios fizetésétől kiráz a hideg.Xavinho írta:Saviola sztem is maradhatna... Jobb,mint Ezquerro, az biztos.Kaphatna több lehetőséget Frank-től és biztos,h meg is tudná neki mutatni,h igenis helye van a csapatban!
Szeptember 10-én játszunk, vagyis vasárnap. (Hivatalos honlapon ez van)ozsimiki írta:Ki tudja,hogy mikor játszunk az Osasunával? Szombat,vagy Vasárnap?
Szerintem simábban behúzzuk ezt a meccset,Osasuna idén nem fog nagyot alkotni...otthon kapott ki 2-0 ra a Getafe-től,úgyhogy cél a gólkülönbség javítása!
Tavaly 3-0 volt,idén is megelégednék ennyivel
Hát de nincs 5 milliosRapika írta:Los Banditossal értek egyet,minden szavával!Akik ennyire magasztalják Gyulát,mit szólnak Saviolához?
10 helyzetből igen,amúgy a bajnokságban szerzett 4 vagy 5 gólt aztán szevasz.Amúgy megha nem lövi meg Giuly azt a gólt akkor lehet hogy Samu kettöt vág a Camp Nouban.Még Guddyt és Saviolát is jobbnak látom mint Gyulát Messinek pedig a közelébe sincs..Ronal.10 írta:nem tom ki miatt kerültünk döntöbe![]()
Giuly!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Még egy kis Giuly-vita.lionelmessi19 írta:azért a rengeteg egy kicsit túlzás. max 3-4 a bajnokságban. és 1 v. 2 a bl-ben.
de végül is mindegy
sztem még ezt az évet kihúzza nálunk de aztán repüljön.
jön Dos Santos. Nem tom milyen poszton játszik, de a felk. mérkőzéseken jól tolta Messi helyén.