Ez az eset szerintem annyiban más, mint a legtöbb, hogy itt a lendülő kezet a világon semmivel nem lehet magyarázni. Megpróbáltam, de nem igazán megy. Nem ugrott, nem volt test-test elleni harc, semmilyen kontakt, súlypontemelkedés, egyensúlykeresés, egyszerűen semmi. Kb szembe futott a védővel, kontakt nem volt induláskor, és az arcába emelte a könyökét. Lehet h nem akarta arcon könyökölni, csak eltartani/ellökni valamelyest magától, a távolságot biztosítani, de így sikerült, és a kar szándékosan dolgozott.
Narancssárga, ugyanakkor az is elmondható, hogy Bellingham könyökös esete, ami miatt elvettek egy tökéletesen szabályos gólt, sokkal de sokkal kevésbé súlyos, és ugyanez a kategória.
Egyik miatt elvettek egy gólt, a másikat vissza se nézték, és mindkettőt tudatosan (most már ezt is tudjuk, pedig elvileg nem lehetett volna). Ugyanazon meccsről, ugyanarról a VAR bíróról beszélünk. Totál egyértelmű az, hogy valós problémával állunk szemben.
Csak mondom, hogy erről az esetről kikerült az audio. Nem szabadott volna kikerülnie, hiszen végül nem lett VAR vizsgálat hivatalosan, de kikerült.
Mivel nem tudok spanyolul, hiába hallgattam volna meg, muszáj vagyok elhinni. Állítólag a bíró látott valami szitut, ezt a szitut. Beszólt a VAR kollégának, hogy nézzék vissza.
Visszanézték, és azt mondták, hogy igen volt valami, de menjünk szépen tovább.
Gerard Romero osztotta meg a kiszivárgott hangfelvételt.
Jelenleg nem az eset, nem a meccs, és nem a bírók állnak vizsgálat előtt, hanem Gerard Romero.
Egészen elképesztő ami folyik.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila